sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Another try

Yritän taas. Kasvattaa ja hoitaa oliivipuuta. Lajissaan neljäs.Oliivipuu nro 3 on vielä Tuijan hoivissa.  Luulen että kotini ilma on liian lämmintä ja kuivaa oliivipuulle.  Mutta ainahan kevät kaiken voi muuttaa. Aurinkoista sunnuntaita, nyt kaikki joukolla äänestämään. Onpa ihanan aurinkoinen päivä!Another try for an olive tree. My fourth try. My apartment is probably to warm and dry during winter times, and olive tree does not like it at all. Maybe spring will change it. By the way, today it is Parliamentary Elections Day here in Finland. Have a lovely Sunday!

9 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Onnea yritykseen :)

Ja nyt lähden antamaan ääneni.

Mukavaa sunnuntaita!

mokkakissa kirjoitti...

Höö, olen käynyt oliivipuiden kotikonnuilla ja siellä sitä vasta kuumaa ja kuivaa onkin... Aion juuri hankkia itselleni uuden edellisten murhattujen tilalle. Isompi ruukku? Valoa ympäri vuoden?

marjamatilda kirjoitti...

Taidampa kokeilla minäkin saisinko oliivipuun kasvatuksen onnistumaan, uusi haaste puuhasteluilleni.
Hyvää palmusunnuntai-iltaa!

päivi kirjoitti...

Sunnuntai ilta terkut:)
halaus ystävälle<3
päivi

Pia kirjoitti...

Onnea yritykselle! Minä en osaa kasvatta minkäänlaisia rontteja, mutta kas kummaa, olivipuuni on jopa KASVANUT talvella. No, ok. Se asustaa ruokasalissa, jossa onn tosi kylmä! Sillä asialla lienee suuri osuus asiassa?

Hyvää alkavaa viikkoa!
-Pia-

Vintage House kirjoitti...

Kul att du är med i min utlottning:)
Härligt fin blogg du har och det med olivträd är inte lätt.
ha en skön dag
kram
sandra

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kasvattanu ihan siemenestä asti puun? Itselläni on kasvamassa kaksi sitruunapuuta tällä hetkellä, olisi hauska kokeilla myös oliivipuuta! (ja appelsiinipuu olisi ihana myöskin)

Elsa kirjoitti...

Sara, tämä yksilö ostettu tämän kokoisena Plantagenista.

Unknown kirjoitti...

Oi, se on kaunis. Anna nyt vettä sille raukalle sitten, jotta ei kuiva ihan heti.
Yhdyn kyllä Pian kommenttiin, oliivipuu tykkää kesällä kuumasta, mutta talvella se mieluummin on vähän viileämmässä, olen sen huomannut, ei nyt heitetä pyyhettä kehään sen kolmosen kanssa...;) katotaan jos kidutan sitä koko kesän...:)

Mukavaa pääsiäisen aikaa, ja nähdään ma 25.4.:)