perjantai 19. elokuuta 2011

To paint or not to paint

Voijee ja jepulis! Kivaa että viikonloppu on edessä. Maalaushommia ajattelin huomenna tehdä, näytän sitten mitä sain aikaiseksi. Tuntuu kyllä että olisin tulossa kipeäksi, flunssaa taitaa pukata, mutta toivottovasti päivittäiset superfood-annokseni (vaihdellen vadelmat, mustikat ja mansikat) antavat tälle taudille kunnon kyytiä ja mahdollisimman pian. Toivottelen mukavaa ja aurinkoista viikonvaihdetta!

TGIF! I am feeling myself a bit unwell, maybe I am catching a flu. Hope although that my daily superfood portions of raspberries, blueberries and strawberries put a stop for my odd feeling. Tomorrow I am going to do some paint work. Wishing you all a nice weekend!
6 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kivaa viikonloppua, toivottavasti sää suosii :)

Ainosofia kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua myös itsellesi :)

Alemmassa postauksessa olevan lampun ottaisin myös kiljuen itselleni...

Mari kirjoitti...

Itseäni täällä juuri flunssan kourista pelastan. En tiedä saisiko näin tehdä, mutta menin saunaan ja otin kunnon löylyt. Käperryn peiton mutkaan ja löhöilen. Kurja tunne- nenä niiskuu ja tietää että syksy on täällä!

Maalauspuuhia minäkin haaveilen, haaveilen ja vielä haaveilen... ehkä jatkan haaveilua että se joskus toteutuisi.

Kaunista syksyä ja parantavia tuulahduksia!

Intianminttu kirjoitti...

Niisk, täällä taistelun hävinnyt eli syysflunssa iski eilen. Tämä päivä jo podettu, toivottavasti helppaa pian, ettei koko viikonloppu kulu sairastellessa. Ihana kuva!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Tsemppiä taisteluun, muista, että asenne ratkaisee! No okei, siinä vaiheessa kun tauti on todella päällä, voi asenteenkin laittaa hetkeksi yöpöydälle.
Maalaussuunnitelmia täälläkin suunnassa viikonlopulle.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Äläpäs nyt tuu sairaaksi, syysflunssa on niin rasittava kun ei taho parantua! Ihana sänky kuvassa :)