lauantai 5. toukokuuta 2012

Olive and lavender

Koska viimevuotiset oliivipuuni eivät selvinneet talvesta hengissä johtuen lähinnä - kait -  liian lämpimästä huoneilmasta, niin uusi oli ostettava. Ja samaan syssyyn laventelipuska. Näillä pärjätään hetkisen aikaa.

As my previous olive trees did not survive the winter time, maybe lack of watering and due to very hot temperature, I bought a new one. And also a little lavender plant followed me home.

6 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ihanat :)

Mulla on yksi hullu laventeli, jonka roiskasin pikkuisena esikasvatettuna taimena pari kesää sitten yhteen kukkapenkkiin, että "olkoot tuossa". Kuinka ollakaan näin 2 talvea jälkeenpäin, se on siinä edelleen ja jopa kasvanut! :D
Mitään en ole sille tehnyt ja siinä se vaan posottaa :)

Esmeralda kirjoitti...

Oliivipuu olisi kyllä ihana! Pitäisiköhän minunkin koittaa uskaltautua jo hankkimaan. :D

Retromoderni kirjoitti...

Pitäsköhän hommata oliivipuu terdelle kun se on niin kivan näköinenkin.

selma kirjoitti...

Ihanat!. Olen miettinyt noiden oliivipuiden kanssa, kun minulla on ollut jo parissa asunnossa ja myös kylmässä verannalla ja lämpimässä keittiössä, että olisiko loppujen lopuksi kyse siitä, että saavat tarpeeksi valoa ja että ruukku on salaojitettu tai läpäisevä, niin ettei killu yhtään vedessä. No, enpä ole varma...

Sirkka kirjoitti...

Hyvät hankinnat ja just jetsulleen kivoissa astioissa.
Itse koskettelen laventeliani päivittäin, koska siitä lähtee miellyttävä tuoksu leijailemaan ilmaan ja käsiin!
Jossain maassa oli 1500 vuotta vanha oliivipuu...valtava!
Onnea puullesi ja puskallesi!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Olen tänä keväänä onnistunut yllättävän hyvin taimien kasvatuksessa, mutta laventelille voisi vielä olla tilaa parvekelaatikossa.