lauantai 24. marraskuuta 2012

Change of mind

Keittiössäni on Pentikistä noin kahdeksan vuotta sitten ostettu vanha puinen ruskea astiakaappi, jonka kohtaloa olen kauan aikaa pohtinut. Pitäisikö maalata se mustaksi vai valkoiseksi, myydä vai mitä? Miten istuttaa se mustavalkoisen sisustukseni kanssa? Maalaaminen on työläs ja eikä tuohon oikeastaan väri sovi, niin olen aina ajatellut. Myyminenkin on huono vaihtoehto. Lopputulos kaiken pohdinnan jälkeen on pieni kevyt hionta jotta saan puun väriä hieman vaaleammaksi. Ja sisälle valkoisia, mustavalkoisia astioita, koreja, ja muuta kivaa. Näin on hyvä.

Huomenna sitten kivan arvonnan pariin.

In my kitchen there is a wooden dark brown cupboard. I have been thinking how to match it with my black and white interior, to paint it black or white, or maybe to sell it? Painting is too hard, and actually paint does not suit. Selling is neither a good idea. If you cannot beat it, accept and adjust. So, finally I decided to sand it lightly in order to get a bit lighter colour. And reorganized inside with striped black and white ceramics. Now, it's fine.

And tomorrow it is higt time to a giweaway posting.4 kommenttia:

selma kirjoitti...

Mulla on yksi sellainen pentikin vitriinikaappi, joka maalaattiin ulkopuolelta liitutaulumaalilla mustalla ja sisäpuoli jätettiin tollaiseksi ruskeaksi. Ei käynyt silloin mielessä, että olisi voinut hioa vaaleammaksi

Päivi Lemström kirjoitti...

WOW, ihanalta näyttää, minulla oli samanlainen ongelma joku aika sitten, itse silloin tummensin värin lähes mustaan tosi tummalla petsillä ja maalasin sisältä valkoisella ja niillä nyt mennään. Kaappisi näyttä kauniilta sisuksineen.
XX

Ruusa kirjoitti...

Minä jo ajattelin, että nyt mä ostan kaapin, van en sitte ostakaan ;D

Maija kirjoitti...

Ehdottomasti hyvä ratkaisu. Tulee mustavalkoiset astiatkin kauniisti esille, mielestäni paremmin kuin mustasta tai valkoisesta kaapista. Upealta näyttää :)