maanantai 16. syyskuuta 2013

SUTIIKO?

Olin viherkasviostoksilla. Mietin kovasti josko olisin hankkinut peikonlehden, mutta liian suuresta koosta johtuen jätin sen ostamatta. Peikonlehdessä on vahvasti retro-tunnelmaa, muistan sen lapsuudestani.  Haaveenani olisi myös hankkia viikunapuu viherkasviksi. Eipä löytynyt. Mukaani tällä kertaa tarttui sutipuu. Varrellliset kasvit ihastuttavat  kovasti.
 
Tried to find a fig tree for my living room but I did not succeed. So I bought a Malabar chestnut, which is commercially sold under the name money tree.
 
Too much stripes? Liikaa raitaa?

 

11 kommenttia:

Marjut / Vanha matkalaukku kirjoitti...

Hei, kiitti tiedosta! Sain tuttavalta lahjaksi viherkasvin enkä yhtään tiennyt mikä se oli. Nyt se selvis.. sutipuu! Harmi vaan ettei mun sutipuu ole noin vehreä, mut hengissä kuitenki :)

Jessica kirjoitti...

Voi miten kaunis pikku puu. :)

Ruusa kirjoitti...

Mä aion hankkia peikonlehden heti kun olohuone on valmis. Mä sisustan sille paikankin valmiiksi! :D
Mulla oli aikoinaan tosi iso peikonlehti, se kulki muutoissa mukana monet kerrat, mutta sitten se erään kerran piti heivata mäkeen. Harmillista.
Mun lapsuuteen liittyy myös peikonlehti, mummolassa se kiemurteli pitkin olohuoneen verhotankoa :)

Van kivahan on sutipuukin! :D

Cillas kirjoitti...

Moi Elsa! Viikunapuun metsästykseen väsähtäneenä minäkin ostin sutipuuni. Terhakalta näyttää sinun sutipuusi ja ei ole ollenkaan liikaa raitaa. Elsamaisen tyylikkäästi kun ovat esillä! :)

Syhi / Syhinä-blogi kirjoitti...

Tosi kivan näköistä, raitaa ja suti! Mulla oli kerran sutipuu mutta se vaihtoi ensin väriä keltaiseksi, sitten ruskeaksi :D Taidan olla maailman huonoin viherpeukalo kylläkin.

IMAGE black and white kirjoitti...

Mä tykkään kanssa puista. Ne vain aina kuolee. ;)
Nou, ei ole liikaa raitaa, raita on just hyvä...

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

Eihän raitaa voi olla koskaan likaa, eihän?;) Ihastuttava tuo puu!

Lady of The Mess kirjoitti...

Tykkään kovasti peikonlehdestä ja sutipuustakin, mutta useamman peikonlehden ja yhden sutipuun tappaneena taidan jättää jatkossa kauppaan;)
Kauniita nuo raidat yhdistettyinä noihin upeisiin ruukkuihin.

Tiina kirjoitti...

Tuo on hieno. Katselin kanssa ruukkukukkia "sillä silmällä", että josko piiitkästä aikaa ostaisi, mutta kun en oikein tiennyt minkä niin en ostanut. Tuo näyttääkin kivalta. :)

Elisa kirjoitti...

Onpa kiva puu!!! Haluaisin myös sellaisen viikunapuun, mutta ei ole vielä osunut tielle. Vinkkaathan, jos sellaista löytyy?! ;)

Unknown kirjoitti...

oi sutipuu on ihana! Ihastelin itsekin viimekauppareissulla, vaan ei lähtenyt matkaan mukaan :) Eikä ole yhtään raitaa liikaa!