perjantai 11. heinäkuuta 2014

6-VUOTISSYNTTÄRIT

Blogini täyttää tänään  k u u s i  vuotta. Hurjaa! Tämä aika on ollut mukavaa, antoisaa ja positiivista aikaa.  Tähän kuuteen vuoteen mahtuu jo reippaasti yli 1000 postausta, yli 650 vakkarilukijaa, ja  pian kävijöiden määräkin ylittää 900 000. Hurjaa. Suurkiitokset teille kaikille täällä käyneille ja kurkistaneille, ja toivottavasti jaksatte käydä jatkossakin. Ilman teitä en olisi tässä ja nyt.
 
Mistä kaikki alkoi ja miksi? Idea lähti ulkomaisista blogeista, silloin bloggaaminen on verraten uusi asia Suomessa, se tuntui jännältä ja erilaiselta tavalta jakaa inspiraatiota ja ideoita, ja pysyä ajan hermolla. Bloggaamisella ei ole rajoja, puhtaimmillaan se on globaalia sosiaalisuutta.
 
Päätin lähteä blogimaailmaan mukaan seurailtuani sitä noin vuoden verraten. Halusin jollain areenalla osallistua sosiaaliseen mediaan, tuoda sisältöä ja olla osana. Ja koin bloggaamisen omaksi alueekseni  sen antaman vapauden, riippumattomuuden ja itsenäisyyden takia. 
 
Lähtökohtana oli kirjata ylös ajatuksiani ja olla muistini tukena. Kiinnostuksen aiheet olivat alussa ja ovat edelleen sisustukseen liittyvät aiheet ja ilmiöt niin omassa kodissa kuin muuallakin, askarteluista ja tuunauksista kirjoittelen mielelläni, ja kaikesta muusta mukavasta, mm. matkailusta ja erilaisista tapahtumista. Pääpaino blogissani on kuvissani, visuaalisuus on kaiken lähtökohta.
 
My blog's 6th birthday is today! So amazing. This six years time have been very nice, rewarding and positive time. Over 1000 postings, over 650 registered followers and almost 900 000 visitors. Amazing. Warmest thanks to you all who have been here and I hope that you'll come in future.
 
 


 

8 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johdosta! Juhli kunnolla, olet sen ansainnut! Onpas muuten kauniita kuvia, varsinkin kuva jossa näkyy kiviä ja höyhen!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

JohannaL kirjoitti...

Onnea!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Onnea ja bloggausintoa!

SarP kirjoitti...

Onnea kuusvuotiaalle!

Unknown kirjoitti...

Onnea Elsa! Kaunis tämä sun blogisi. :)

Päivi Lemström kirjoitti...

Onnittelut!!
XX

Päivi Lemström kirjoitti...

Onnittelut!!
XX

souliina kirjoitti...

Oikein paljon onnea!!