perjantai 12. syyskuuta 2014

BIRGITTA HERNESAARI


Aikomuksenani on ollut koko kesän ajan käydä paljon puhutussa ja kehutussa kahvila-ravintola Birgitta Hernesaaressa klik, ja nyt sitten tuli tilaisuus siihen. Enkä pettynyt yhtään.
 
Arkkitehtuurisesti jakanee mielipiteitä tämä kolmesta eri rakennuksesta yhdistetty moderni kokonaisuus poltettuine ulkoseinineen. Minun silmiäni mustat poltetut mäntyseinät hivelivät. Sisustus on myös onnistunut kombo: Birgitan ylpeys aito puuhiiligrilli tuo omaa tunnelmaa, käsittelemätön puu luo oman kontrastin ulkokuorelle, lamppuina kivat lasipallot köysipussissa, Tolix-tyyppiset metallituolit pöytineen sopivat tilaan, isot avattavat lasi-ikkunat tuovat valoisuutta ja muutettavuutta, makean iso terassi on kesäkuumalla loistava paikka istuskella. Ja maisemassa riittää katseltavaa vaikka koko päiväksi, meren horisontti näkyvissä ja hitaasti lipuvia purjeveneitä. Valitsin lyhyeltä listalta klassikkoburgerin naudanjauhelihapihvillä, paitsi että se oli kauniisti laitettu esille, oli se huikean herkullista ja mehevää, ja kirsikkana siinä oli juuri oikea hiilen maku.
 
Ihan täydellistä! Menkää ihmeessä käymään! 
 
I went to cafe Birgitta Hernesaari, lovely relaxed place to visit! More here.

 
  

 
 

 
 

 

4 kommenttia:

Peeta kirjoitti...

Munkin on pitänyt käydä tuolla mutta heikolta alkaa näyttää, ehdinköhän enää apua! Vaikuttaa superkivalta paikalta :)

Elsa kirjoitti...

Hei, kannattaa todellakin käydä. En tiedä sulkeeko talveksi ...

KOTIA. kirjoitti...

Vaikuttaa makeelta paikalta. Tuolla on päästävä käymään joskus :)

By Johanna Lehtinen/ Hullaannu ja Hurmaannu kirjoitti...

Oi, paikka on aivan ihana! Kävin Birgitassa pariin otteeseen kolmisen viikkoa sitten. Sekä ruoka, palvelu että näkymät olivat loistavat. Pisteenä i:in päällä saimme illan pimetessä nauttia myös ulkoroihuista, kaunista!