sunnuntai 2. lokakuuta 2016

PILLOW CASE CRIME - OR NOT

Sisustukseen tuon helpoiten vaihtelua tekstiilien, tyynyjen ja peittojen avulla. Uusia tyynyjä saa monella tavalla; ostamalla, vaihtamalla, tekemällä itse, vinkumalla, mankumalla, jopa pöllimällä, kuten tapahtui tällä kertaa. Enkä ollut tässä yksin. Rikoskumppani löytyy, nimittäin Tiina, joten kiitokset Tiinalle oma-aloitteisuudesta. Ja etenkin lämpimät kiitokset tyynyjen omistajalle, Fridalle, joka raski luopua tyynyistään. Tyyny on Fridan omaa käsialaa, käsin painettu pellavatyyny. Torkkupeitto on myös Fridan tekemä, mutta sen olen hankkinut ihan itse ja omalla rahalla.
 
The easiest way to bring change to my home, is to change textiles, pillow cases and blankets. New pillows cases on my sofa. 


 


 

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hih! No näitä tärkeitä juttuja voi näköjään hankkia monella tapaa... ;)) No eikä! Kyllä se raksu oikeesti sitten antoi nää meille, eiks niin? 😄😘

Pia...Sopivan suolaista kirjoitti...

Fridanpellavat on niin ihania😍😍😍

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Ei tämä ollut rikos ollenkaan... NOT A CRIME!
Mä annoin ne teille, senkin höpsöt. Te olette molemmat olleet minun pellavatehtaani hyviä asiakkaita jo aikaisemmin, joten nämä oli kylkiäiset ja kaupanpäälliset. Sitäpaitsi säästyin siltä vaivalta, että olisin joutunut kantamaan ne sieltä kaikkien muiden miljoonien tavaroiden kanssa kotiin :)

Nuppu Home kirjoitti...

Hih, hauska juttu.