sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

MOODBOARDIN PÄIVITYS

Taas oli aika päivittää moodboardiani alias leiketaulua, joka minulla on työpöydän yläpuolella. Ja kuten tapanani on, kiinnitin uusia kuvia vanhojen päälle. Antaa runsaan näkymän ja aina voi kurkkia mitä ennen on inspiroinut minua. Näettekö punaisen langan leiketaulussani? Tai pitäisikö kuitenkin sanoa vihreän langan. Niin, vihreä on alkanut näkyä mielesssäni ja kuvissa yhä enemmän.  Voisiko vihreästä tulla uusi musta? Se lienee minulle kuitenkin liikaa mutta vihreää voisi tuoda pienesti kodin sisustukseen ja miksei pukeutumiseenkin. 

Updating my moodboard. There's a clear picture, namely green color is inspiring me more and more. 

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihanaa vihreää! Minä olen ostanut uusia viherkasveja, mutta kyllä muukin vihreä olisi kiva!

Elsa kirjoitti...

Niin, kyllä vihreä on myös kevään väri. Täytyykin mennä hankkimaan uusia viherkasveja.

Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

Tuo moodboardisi on kyllä tosi kiva! Taidat printata kuvat vai miten? Vihreää on itselleni ilmaantunut vaatteisiin jo viime kesästä, kun ostin cargohousut. Nyt on jo asusteissakin - sammutettu vihreä mikä on kuvissasikin on todella kaunis ja sopii monen kanssa yhteen.
Kivaa päivää sinne!

Elsa kirjoitti...

Kiitos Maarit! Pinterestista yleensä löydän kuvat jotka printtaan. Minäkin olen jo ehtinyt vihreän torkkupeiton ja tyynyn hankkia. 😀

Hanne,valkoinenleinikki kirjoitti...

Viherkasvit riittävät meillä vihreyden tuojina. Se vaan ei ole minun värini sisustuksessa eikä tekstiileissä, vaikka rakastan kevään hentoa vihreyttä.

Mukavaa kevään odotusta!