torstai 17. heinäkuuta 2008

Keittiön tuolit - lempituolini


Keittiöstäni löytyy minun ehdottomat LEMPITUOLINI. Olen hankkinut ne muutama vuosi sitten Juvi-Productionsista. Tuolit olivat ostaessa pintakäsittelemättömät, ja muistaakseni tervaleppää. Ja malliltaan talonpoikais-rokokootyyppiset. Tuolit olivat verraten tyyriit, mutta mielestäni erittäin hyvälaatuiset, ja siten hintansa väärttejä. Ja ne ovat mukavat istua ja sopivat keittiööni vanhan pöydän pariksi. Pohdin kauan maalaanko tuolit valkoiseksi vai käsittelenkö ne jollain muulla tavalla. Päädyin sitten vahaamaan ne pähkinänvärisellä puuvahalla. Ehtiihän ne sitten myöhemmin maalata, jos siltä tuntuu. Ja mikä parasta, tuoleihin on helppo vaihtaa istuinpäälliset - ei tarvitse mitään verhoilijan tms. kokemusta/ammattitaitoa. Nyt niissä on punavalkoruutuinen kangas, oikein sellainen perinteinen keittiöruutu. Aiaiai, tykkään näistä kovasti.


Näillä tuoliajatuksin haluan toivottaa teille kaikille mukavaa viikonvaihdetta, sehän on jo melkein käsillä. Olen suunnitellut itselleni paljon ohjelmaa: tänään olen lähdössä Salon suuntaan, perjantaina Tampereelle, lauantaina Somerniemen kesätorille, ja jos intoa piisaa, niin piipahdan sunnuntaina Lohjan Antiikkimarkkinoilla ja Fiskarsissa kirpputorilla. Voi olla että liika on liikaa ja kunnianhimoista mutta sunnuntaina sen sitten näkee on mitä on tehty ja mitä on tarttunut mukaan. Toivottavasti paljon hyviä valokuvia, antiikki- ja kirpparilöytöjä. Palaan blogailemaan ja postailemaan sitten sunnuntaina. Aurinkoisia kesäpäiviä!

10 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kauniit ovat lempituolisi mukavasti saat vaihtelua just päällisillä.
Paljon ihanaa ohjelmaa on tiedossasi, joten toivottelenkin tässä ihanaa sellaista ja innolla jään odottelemaan taas uusia kuviasi.
Kiitos kuvistasi aurinkoa ja iloista mieltä.

titta kirjoitti...

Mukavaa reissua! Kuvia odotan innolla. Tuolit ovat kauniit ja juuri tuon värisinä. Juvin huonekalut ovat kyllä laadukkaita ja mallit klassisia, joten varmasti hintansa väärtejä.

Ai niin kiitos timantista, pitäisi saada pätettyä kenelle kaikille sen jaan eteepäin :)
Titta

*Katinkainen* kirjoitti...

Essuntaskusta
iloinen hihkaisu!!!
Tulin kädestä pitäen
kiittämään timantista!!!=O)
Seitsemälle bloggaajalle timantin eteenpäin antaminen,onkin sitten haasteellinen homma..Näyttäisi siltä,että moni on tuon arvoesineen itselleen jo saanutkin..Vaikka eihän se haittaa,vaikka sen saisi useaankin otteeseen..Eikös ne timantit ole naisen parhaita ystäviä!?
Olen kuullut niin!!!
Minun sormuksesta yksi,ikävä kyllä pääsi irtoamaan...enkä ole saanut aikaiseksi mennä laitattamaan uutta tilalle!!!!Se pitäisi kyllä hoitaa....
Kiitos vielä lahjasta Elsa!!!<3<3<3

Rouva Kulta kirjoitti...

Kuullostaa vallan mukavalta tulevalta viikonlopulta! Matkalla Lohjalle poikkea motarilta jo Muijalan liittymästä. Mineritin kohdalla vasemmalla kirppis - hurjasti vanhoja huonekaluja. Sitten jatka matkaa ja vasemmalla kohta Fasaanin antiikkivarasto & myymälä. Ja sitten taas kohti Lohjaa ja liikenneympyrässä on kirppis, jossa myös vanhoja kalusteita! Siis jos olet tulossa Hgistä päin ;-) Nim.merkki "matkaillut olen joskus"

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Oikein antoisaa viikonloppu sinulle, kuulumisiasi odotellen...Kiitos, kyllä saa linkittää, tein itse jo samoin! =)

päivi kirjoitti...

ihanat tuolit sinulla...
klassisen kaunis malli ja mukavinta kun uutta ilmettä saa päällisillä !
mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle...
kadehdittavan mielenkiintoiselta se kuulostaa...
teehän mukavia löytöjä,ja ota paljon kuvia kierrellessäsi siellä!
terkuin päivi

Marja Kristiina kirjoitti...

Kyllä vaan ne ovat UPEAT; ajattoman kaunis malli, laatuvalmistajan vankkaa tekoa ja miten kätevää että istuimen kangasta vaihtamalla saa oitis ihan uuden ilmeen. Tahtoo myös tuollaiset!!!

Huippuantoisaa matkaa, ja näytäthän sitten meillekin, mitä ihanuuksia löysit!

Heidi kirjoitti...

Sydämellinen kiitos <3 timantista, nehän ovat naisen parhaita ystäviä :D ...yritän laittaa eteenpäin.

Tuo tuolit ovat tooooooosi ihanat ja olen niitä haaveillut itselleni myös. Sopisivat minun kustavilaiseen ja ranskalaiseen mieltymykseeni =)

Innolla odotan kun näytät meillekin mitä ihanaa löysit matkasi varrelta !!

Heidi
<3

n o r d i n g å r d e n kirjoitti...

Vilka vackra stolar och så härligt med måsljud på din blogg det är = sommar! Mari.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihanat tuolit, ikkunasi ovat myös äärettömän kauniita, toivottavasti teet ihania löytöjä kotiisi
mukavaa sunnuntaita
Ilona