keskiviikko 6. elokuuta 2008

Juuriharjaa mäntysuovalla vai mäntysuopaa juuriharjalla?


Olin äitini kanssa yhdessä mattopyykillä viime viikolla, ja onneksi juuri sinä päivänä paistoi aurinko, jotta saimme matot kuivaksi saman päivän aikana. Mielellään pesisin matot meressä seisoen sellaisessa tynnyrissä laiturilta käsin mutta siihen ei ollut mahdollisuutta. Mattojen pesemisestä tulee samanlainen fiilis mitä ikkunoiden pesustakin. Näkee heti kättensä jäljet. Matot tulee ehdottomasti pestä mäntysuovalla ja karkealla juuriharjalla. Ja jynssätä kovaa olan takaa. Purkaa kaikki turhat agressiot ja patoutumat. Siis ihan mummotyyliin. Mäntysuovasta tulee ihana tuoksu koko huusholliin kun matot levittää lattialle. Mieleen tulee samalla lapsuuden kesät. Meillä lienee tuoksumuisti...?


P.S. Kiitoskiitos, rutistus ja halaus Mustikkamäen Tiinalle! Postissa saapui arvontapalkíntoni, tervetuloa-kivi. Tämä on kaunis, tykkään kovasti!


2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

minä moppaan terassin puulattian mäntysuovalla joka viikko ja tuoksusta hurjasti tykkään.
harjalla pestäviä mattoja ei montakaan ole ja ne mökin laiturilla jo pessyt olen..kiva ne talvella lattialle levittää ja kesä niiden tuoksusta tulee heti mieleen....
mukavaa loppuviikkoa pyykkärille!
t.päivi

Sirkka kirjoitti...

aah, ihana mäntysuovan tuoksu tulee tänne saakka:)
Meillä pestään ainoastaan sauna mäntysuovalla, mistä lähteekin ihana tuoksu.
Kiitos inspiroivista kuvistasi ja mukavaa iltaa.