torstai 18. syyskuuta 2008

Myrtti ja 10 pientä pyykkipoikaa

Olen etsinyt hetken aikaa uutta myrttiä l. myrtus communis'ta entisen "tappamani" tilalle. Ja sattumalta törmäsin tällaiseen pienempään myrttiin. Pieni puumallinen, tummanvihreät lehdet, vieno tuoksuinen, vähän risuinen yksilö. Myrttiin saattaa tulla valkoisia kukkia, joskin niin kauan ne eivät ole minulla hengissä olleet, että olisin pystynyt itse sen toteamaan. Myrtti tarvitsee runsaasti valoa. Tässä minun pikkuiseni:


Muutakin olen tänään hankkinut, nimittäin puisia pyykkipoikia, uustuotantoa mutta samalla vanhan ajan tyylisiä. Näitä käytän lähinnä askarteluun tai sitten ne ovat koristeina.


Kotiin tullessani ostin pari sisustuslehteä, Sköna Hemin ja Kotivinkin, jossa on Wanilla Rosen Riitan koti esiteltynä. Jo pelkästään sen takia lehti kannattaa ostaa. Lehden sisustusteemana on "Mummola näyttää mallia". Riitan koti on kovasti minun mieleeni, siinä viihtyisin aivan varmasti. Vaikka Riitan kodissa on runsaasti yksityiskohtia, niin kaikilla aarteilla on paikkansa, tilansa ja tunnelmansa. Erittäin viihtyisä ja onnistunut kokonaisuus, joka on näkynyt jo Riitan Wanilla-blogissakin.


Työntekoni alkaa häiritä blogaamista, tai sitten päinvastoin. Kesälomallani jolloin aloitin blogaamisen, oli aikaa enemmän suunnitella, pohdiskella postauksen aiheita. Päivänvaloa alkaa olla niin vähän että valokuvaamista voi tehdä oikeastaan vain viikonloppuisin. Joten olen päättänyt vasten tahtoani valitettavasti hiljentää vauhtia blogaamisessa. En välttämättä kirjoita joka päivä vaan vähän harvemmin. Ehkäpä sitten on enemmän asiaa kerralla.


16 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Taas niin kauniita kuvia sinulla. Minäkin kävin ostamassa Kotivinkin, Riitan koti on tosi viihtyisä ja täynnä kaikkea kaunista.

Kirsi

titta kirjoitti...

Minulla on lehti vielä lukematta.

En ehdi minäkään bloggaamaan turhan usein, tylsäähän se on mutta ei oteta stressiä. Iltaisin tulee niin karseita kuvia etten todellakaan halua silloin kuvata.

Kauniita kuvia taas, minulla onkin viikon ajalta myös sinun postaukset lukematta, aion viikonloppuna kiriä itseni ajantasalle :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos lehtivinkistä. Huomenna tadan minäkin ostaa omani.
Kauniita kuvia jälleen.

sariw kirjoitti...

Onpa kaunis pikkupuu : )

paivi kirjoitti...

Moi!!
Sinun blogisi on aina mukava ja sellainen vakioreitti kun katson sinun blogisi kautta uusimmat päivitykset sinun suosikeistasi.
Kotivinkin kimpussa minäkin, ihana Riitan koti, mutta ihana myös vintage livingin koti, vaikkakin aika erilainen....

päivi kirjoitti...

tämä täytyy kyllä kommentoida, ihana ja mieluinen postaus...
kauniita nuo pyykkipoikasi ja puolasi<3 <3
täälläkin aiotaan harventaa postauksia mutta taas tuli uusia kuvia napsittua joten...
yöterkuin päivi

kati kirjoitti...

ihania ostoksia sulla. pyykkipoikia meillekin huolisin vaan vielä olen ilman.

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Tuo myrtti on huippu, käypä vaihtoehto esim. oliivipuulle - oliko kallis?

Kiitos myös tuosta Kotivinkki-vinkistä, täytyypä etsiskellä lehti seuraavalla kauppareissulla.

Tämä auringonvalon puute näillä leveysasteilla on tosiaan tosi harmillista, hyviä kuvia ei hämärässä saa millään! Mitä tulee blogisi asiasisältöpuoleen, niin mun mielestä joka postauksesi on ihan 110 % asiaa!!

Marja Kristiina kirjoitti...

Upeita esineitä *huokailee*

Ymmärrän hyvin tahdin harventamisen, muutakin elämää on ja huom! Blogging without Obligation! Me uskolliset lukijat emme täältä väisty.

Kyllä se syksy vaan on hyvässä vauhdissa. Onneksi tai valitettavasti.

Käväisin minäkin eilen Riitan puodissa ja aina siellä on lompakko levällään, ei voi mitään! Ja tietysti Riitan itsensä ystävällisyys ja avuliaisuus on vertaansa vailla, sen me kaikki tiedämme.

Iloista ja rentouttavaa viikkistä!

maano kirjoitti...

kaunis puu , ja nuo pyykkipojat on ihania .. ja kuvasi ovat aina niin kauniita :)

olivieno kirjoitti...

Myrtti on todella kaunis! Muillakin olen ihaillut noita pyykkipoikia, mistä sinä olet ne hankkinut?

Kotivinkki tuli luettua tarkkaan, se oli niin ykkösjuttu se Riitan koti!

anu kirjoitti...

Ihana tuo myrtti taidanpa itsekin katsastaa kukkakaupan valikoiman vai uskallatko paljastaa oliko hirveän kallis kun on tullut tuossa vuosien saatossa muutama tyyriimpi kasvi ostettua ja sitten tappettua ja ei "yhtään" harmita!!!
Ja tuo valon lyhyt aika on kyllä hankala kun haluisi kuvata!
ja sinun kuvasi ovat ihania ja nuo pitsit rullissaan niin kauniita!

Elsa kirjoitti...

Kiitokset kaikille ystävällisistä sanoista!

Myrtin löysin Kodin Ykkösestä, ja se maksoi 11,90 e, kasvin korkeus noin 30 cm. Siellä oli muitakin samantapaisia pikku puita.

Elsa kirjoitti...

Ja pyykkipojat on huutiksesta.

Sirkka kirjoitti...

Heippa Elsa...vihdoinkin täällä
tänään ollut työntäytteinen päivä, päivään mahtunut yhtä sun toista, nyt koneen ääressä...kuvasin itsekkin tänään noita pyykkipoikia, minulla on ne tosi vanhat:) ja sit yks pikku juttu minkä keksin, näytän myöhemmin ehkä huomenna tai yli ...tai yli..tää vie kyllä :)))
Kiitos Elsa taas kuvistasi ja yritetään kuitenkin tsempata on tää niin mukavaa, ainakin jos ei ois mitään muuta:) Ostin lehden aika altayksikön:)

Sarppa kirjoitti...

Jäin tuijottelemaan kauniita kuviasi...niin ihania..

Kaunis on myrttisikin ja nuo uutukaiset pyykkipojat, sellaisia löysin jopa itsekkin.. tosin en ole vielä niitä ostanut =)


Mukavaa syksyä