tiistai 16. syyskuuta 2008

Posteljoonin tuomiset

Sain postissa pari kivaa pakettia, ja niiden sisältö hurmasi minut.

Sain Galleri M&B:n arvonnassa voittamani palkinnot. 30 000 kävijää, hieno saavutus, Galleri M&B! Avatessani pakettia lumoava laventelin tuoksu humahti ilmaan, ja näin olin jo valmiiksi ihastunut. Paketista löytyi montaa ihanuutta, M & B:n omien käsien luomuksia. Kynttilä, vanhanaikaisilla kuvilla ja juuttinaruilla koristellut tulitikkuaskit, saippua ja tötterö, ja napeista tehdyt helmet. Minä tykkään kovasti... Tack så mycket, Galleri M&B.


Postipoika toi myös Jeanne d'Arc Livingin Jul-kirjan. Ennakkotilasin sen Ihan Pieni Putiikista. Olen sitä jo hetken aikaa vähän ehkä kärsimättömästi odotellut. Mutta kärsivällisyyteni palkittiin ja ruhtinaallisesti.

"Jul - i den fransk inspireredes bolig" -kirjan on kirjoittanut Jeanne d'Arc Living yhteistyössä Vakre Hjelm & Interiör-lehden kanssa. Takuuvarma yhdistelmä, siis. Jouluaiheinen, kuten nimestä helppo todeta. En ole jouluihminen, mutta se ei estänyt tämän kirjan tilaamista. Ehkä tämän kirjan myötä ja ansiosta minusta tulee jouluihminen. Kirja on viehättävä ja mietitty tarkkaan alusta loppuun saakka: kuvat, asettelut, kirjan layout, fontit, paperi, kirjan sidonta, valokuvat, tunnelmat. Sisältää myös joulun ajan ruokareseptejä. Onnistunut kokonaisuus, ehdottomasti!  Suosittelen lämpimästi kirjaa tämän tyylisuunnan ystäville. Ette varmasti pety!

Tässä maistiaispaloja kuvien myötä.

8 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi mitä herkullisia kuvia.Tuo kirja on ehdottomasti saatava!
Itse olen jouluihminen henkeen ja vereen,joten tuo kirja tulee kulumaan käsissäni puhki..

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Kukas teille kantaa postit - saisi tulla myös meidän kautta, kun noin paljon kaikkea ihanaa toi! Tuo joulukirja on melko kiinnostava, mutta en tiedä raaskinko kuitenkaan ostaa sitä. Joiltain olen lisäksi kuullut, että se ei ihan ole yhtä mahtava inspiraation lähde kuin kaksi aikaisempaa kirjaa. Ehkä odotukset olleet liian korkealla, en tiedä. Hyvältä näyttää ainakin noiden kuviesi perusteella - tackar!

päivi kirjoitti...

aivan ihanat paketit olet saanut:)
minullekin pari arvontalahjaa ilokseni tulossa... postia on siis mukava odottaa!
kirja näyttää todella kivalta ja ideoita täynnä olevalta, harkitsen myös sen hankkimista?
yöterkuin päivi

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Pakko varmaan tilata tuo kirja. Kotiin tilasin jo Vackre Hjem & Interiör.. En malta odottaa että saan ekan numeron...
-Krisse-

Wanhatar kirjoitti...

Kivoja tuomisia:) Minä en ihan hirveästi ihastunut kirjaan... Tiesin sen kyllä etukäteen, mutta pitihän se silti hankkia;) Mukavaa keskiviikkoa Elsa!

Mari

anu kirjoitti...

Voi miten ihania tuomisia postilla!

Sirkka kirjoitti...

Ensikksi lämpimät Onnittelut arvonnan johdosta, olet sen ansainnut, Nyt sait sitä ihanaa Laventelia, eikö olekkin mieleenpainuvaa tuoksua. sait toki paljon muutakin kaunista itsellesi ja asetelmiisi. Ihanaa.
Tuon Jul kirjan olen minäkin tilannut ihan vain sen vuoksi, että saan siitä mielihyvää kun katselen kauniita sivuja. Täällä minä harventelen bloggaamista, en siis enää joka päivä, nyt on jotenkin taas kodin tyhjentämisen aika...näin se mieli muuttuu, ainakin vähäksi aikaa.

Syksyn terveisin
Sirkka

Hanna-Maria kirjoitti...

Kauniita yllätyksiä postipoika on sinulle kiikuttanut. Sitä postipoikaa minäkin odottelen ja tuota nimenomaista kirjaa. Odottavan aika on piiiitkä...