maanantai 1. syyskuuta 2008

Syyspäivä Nurmijärvellä, osa 1/2

Kävin sunnuntaina Nurmijärvellä Wanilla Rosen Riitan organisoimalla pihakirppiksellä sekä puodissa. Vaikka aurinko paistoi, niin silti sää oli kalsea ja kylmä. Pihakirppismyyjillä taisi olla melko vilu seistä nelisen tuntia syyssäässä. Toivottavasti kuitenkin tavara vaihtoi aktiivisesti omistajaa. Väkeä kävi runsaasti säästä huolimatta. Tapahtuma on kiva ja leppoisa tälläkin kertaa, mukava idea yhdistää kirppis ja puoti. Toivon että saamme nauttia tällaisista tapahtumista vastaisuudessakin.

Tapasin Marja Kristiinankin pihakirppiksellä myyntipöytänsä ääressä, hän oli pukeutunut ihan talvitakkiin. Oli kiva tavata taas, jo toinen kerta samalla viikolla. Mitähän tämä alkava viikko tuo tullessaan?

Minäkin Sirkan tapaan löysin ihanuuksia kotiini. Meidän piti Sirkan kanssa tavata mutta valitettavasti menimme ristiin. Parempi onni ja etenkin suunnitelma ensi kerralla. :))

Puodin puolelta tarttui käsiini hurmaava vanha työkalupakki. Puinen ja hyvän värinen tällaisenaan. Ajanpatinaa ja nostalgiaa näkyvissä runsaasti. Minä tykkään kovasti.


Eikö olekin kaunis tämä valkoinen kipsintuntuisesta materiaalista tehty Madonna-patsas? Se on noin 50 cm korkea ja painaa jopa 8 kg. Minä ihastuin tähän ensi silmäyksellä.
Jatkan tästä aiheesta vielä huomenna, joten huomiseen.

Oikein antoisaa uutta viikkoa kaikille kanssasisarille!

9 kommenttia:

maano kirjoitti...

pakki on ihana ja madonna kaunis ! mukavaa alkavaa viikkoa sinullekkin !

Marja Kristiina kirjoitti...

Juu, pomppa niskassa siellä seisoin ja termospullollisen kahvia kittasin. Lämmin tunnelma pelasti aika paljon!

Ostoksesi ovat niiiiiiin kauniita. Minä pyörittelin silloin viikolla tuota pakkia käsissäni pitkään, mutta on selvää että se oli tarkoitettu sinulle eikä minulle. Sanonkin itselleni: go with the flow, man!

Mukavaa viikkoa!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kaunis pakki ja Madonna upea niihin ei kyllästy koskaan...onneksi ei satanut teidän päivässä
ilona

titta kirjoitti...

Hienoja löytöjä, innolla odottelen jatkoa :)

tiina kirjoitti...

Voi mitä ostoksia sinulla...Ihania!!! Risti näyttää samanlaiselta kun minulla, maalasin ja kulutin vain vanhanoloiseksi... että samaa mieltymystä ihaniin juttuihin!!!
:) Mukavaa alkanutta viikkoa!!! :)

Sirkka kirjoitti...

Kauniita ostoksia olet haalinut itsellesi jälleen:) Tuo pakki on värinsä puolesta tosi hyvä, itse en menisi sitä maalaamaan, muutenkin pidän sellaisista missä on ajan patinaa ja mitä ei tarvitse mennä maalaamaan, siis oikeesti vanhat sellaiset...mutta toki en kiellä, etteikö maalilla saisi ihmeitä aikaan:) Madonnastasi pidän tosi paljon erittäin kaunis ja juuri valkoisena, siinä on sitä rauhaa , jota kaipaan aina silloin tällöin itselleni.
Pidetään tavaroistamme hyvää huolta ja nautitaan niiden katselusta, iloa päivääsi:)

Wanhatar kirjoitti...

Ihana pakki! Ja kaikki muutkin ostokset:)Odotan seuraavaa osaa syyspäivä-postaukseesi:)

Mari

päivi kirjoitti...

sinulla oli varmaan mukava päivä,
ostokset ainakin ihastuttavat:)
meilläkin tosi kylmää, vain viitisen astetta tänäänkin lämmintä ja ensimmäinen lumi-rae kuurokin tuossa iltakävelijät kasteli:(
se on sitten sitä syksyn tuloa se!
kauniita unia sinulle...
t. päivi

Riitta kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Kiitos visiitistäsi Nurmijärvellä!