lauantai 6. joulukuuta 2008

Itsenäisyyspäivää!


Tunnelmallista ja mukavaa itsenäisyyspäivää!


Naisten Joulumessuilla oli runsaasti myyjiä ja ihan tungokseen asti ostajia. Monta salillista taitavaa käsityöläistä, paljon ihania käsitöitä, leivonnaisia, puutöitä, koruja jne. Tungos oli välillä niin kova etten päässyt myyntitiskeille jonottamatta. Hyvä niin, toivottavasti kaikki menee myös kaupaksi, ja näin käsityölaisperinne säilyy.

Muutama erikoismaininta messuilta, joihin tykästyin,

Oletteko tutustuneet Elina Mäntylän suunnittelemiin Valona-tuotteisiin? Rautalangasta kaikkea hurmaavaa, herkkää ja romanttista... Kuten viehättäviä Taivaskruunuja ja - koruja, enkelinsiipikynttilöitä! Käykää tutustumassa tänne.

Valona-pieni sydän jossa pieniä läpinäkyviä helmiä ja lasiprisma

Toinen ihastuminen tapahtui Globe Hope-osastolla. Nämä tuotteet ovat minulle ennestään kyllä tuttuja, mutta idea tehdä vanhasta materiaalista jotain uutta miellyttää minua kovasti.

Globe Hope -tuotteet on siis valmistettu kierrätetyistä sairaalatekstiileistä, armeijavarusteista, työasuista, mainoslakanoista, teollisuuden ylijäämistä ja kuluttajien kierrättämistä tekstiileistä sekä ekologisesti viljellystä puuvillasta. Uudelleenleikattuina, -ommeltuina, -värjättyinä ja -painettuina Globe Hopen vaatteet ja asusteet antavat käytetylle materiaalille uuden elämän.

Globe Hope; Ajatus - pussukka armeijan tarvikesäkistä

3 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Brilliant!

"Kantriina" kirjoitti...

Kauniita kuviasi olen täällä ihastelemassa. Ihania löytöjä teit naistenmessuilta!

Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää myös siulle! :)

titta kirjoitti...

Pidän myös globe hope tuotteista ja joulupukilta olenkin toivonut globe hope olkalaukkua. Mukavaa sunnuntaita