sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Thinking positively


Täällä sitä ollaan.

Helmikuun 1. päivä, menipä tammikuu rivakalla vauhdilla. Takana jokseenkin raskas työviikko enkä usko että vielä helpottuu. Siipi maassa -olo ja energiataso alhaalla. Tämä vaikuttaa puolestaan myös tähän blogaamistahtiin. Mutta ei enää itkuja, vaan nokka pystyyn ja positiivisempiin asioihin.

Kävin eilen itseäni piristämässä Wanilla Rosessa Nurmijärvellä. Siellä en pety koskaan, runsaasti katseltavaa, ihania uusia ja wanhoja aarteita viehättävästi esillä. Ostosterapia puree aina...

Löysin sieltä ihanan muhkean pyöreän tyynyn, Jeanne d'Arc Living -mallistoa. Olipa sattumalta vielä tarjouksessa, joten päätös syntyi nopeasti. Muutenkin tyynyt ovat sisustuksessa mukavia ja helppoja "asusteita".Tällä viikolla sain vihdoin postiluukusta Jeanne d'Arc Livingin ensimmäisen lehden, ja siinäpä ihanista ihanin lehti. Vau! Tämän säästän ihan varmasti. Erilainen ja kuitenkin paljon samaa kuin Vakre Hjelmissa. Erilainen pelkästään jo ulkoasun puolesta, kannet päällystämätöntä paperia kun taas sisus kiiltävämpää paperia. Viehättävät kuvat pääsevät näin oikeuksiinsa paremmin. Fontti on selkeämpää kuin Vakressa, vaikken tanskaa osaakaan. Samaa on vahva tatsi asiaan, onhan samat tekijät. Toinen toisistaan hurmaavampia juttuja ja kuvia. Reseptejä ja ideoita. Suosittelen lämpimästi! Odottelen jo innokkaasti seuraavaa numeroa, joka ilmestyy 27.3.Tällä viikolla avattiin vihdoinkin Tku-Helsinki -moottoritie, siitä pitää olla iloinen. Matka Turkuun ja takaisin sujuu turvallisemmin ja nopeammin. Tie on hieno, ja tunnelit ennen näkemättömiä. Toivottavasti alkavasta viikosta tulee parempi ja iloisempi! Siispä mukavampaa ja valoisampaa viikkoa kaikille!

Shortly in English... Made some shoppings to brighten up myself, it has been somewhat depressed week behind and shopping therapy might be a good cure for this. Excuses, excuses. There is a very lovely shop nearby Helsinki called Wanilla Rose. I bought a round pillow of Jeanne d'Arc Living and an old song book from 1901 with old style fonts. I got earlier this week the new magazine of Jeanne d'Arc Living which is full of beautiful pictures of French style living. I recommend it warmly. Have a nice week!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Elsa!
Shoppailu piristää aina, vaikkei välttätmättä mitään kummempaa löytyisikään niin katselu ja tavaroiden hypistely on kuin terapiaa...ainakin minulle=)
Uusi tyynysi on kaunis ja kirjassa kaunis vanha fontti.

Mukavaa sunnuntaita!

KArita

tinttarus kirjoitti...

Helmikuinen heipatus sinulle!!
Shoppailuterapian tunnustan auttavan murheentuikahdukseen, näin on.
Kaunis tyyny ja mielenkiintoinen opus!!
Auringon voimasta imaistaan itseemme aimoannos energiaa ja jaksamista. Eilispäivän se jo lupaili paljon...
Tänään piilottelee pilven takana.
Kyllä se sieltä taas kurkistelee ja antaa pimeälle kyytiä.
Kevättä kohti kirmataan!

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Kaunis tyyny - olenkin miettinyt vastaavanlaisten tekemistä itse, mutta en ole vielä päässyt toteutusasteelle! Ehkä muutama aurinkoinen päivä nostaisi vähän fiiliksiä, mullekin tekisi terää!

TeSa kirjoitti...

Jos sinun tammikuusi rynni eteenpäin, oli minun pitkä kuin nälkävuosi ja olisi koko kk joutanut olla olematta.
Mutta, ihania ostoksia olet tehnyt.
Tsemppiä uusiin haasteisiin.

tiina kirjoitti...

Kauniita ostoksia. :) tuota tyynyä miekin katselin Riitan puodin sivuilla, ihana!!!

päivi kirjoitti...

ihania ostoksia<3
tuota tyynyä olenkin katsellut mutta odottelen josko saisin valkeana?
riitan puodissa käynti onkin varmasti ihana ja mieltä piristävä kokemus....
paremmalla puolella ollaan kun helmikuu alkaa... ihanaa lähteä aamuisin töihin kun on jo aivan valoisaa:D
mukavaa työviikkoa sinulle, halein päivi

Sirkka kirjoitti...

Vai on sitä taas käytyä ihanaisen Riitan luona...totta puhut siellä ei pety koskaan ja aina silmät osuu jonnekin toinen toistaan viehävämpään ja mielenkiintoiseen kohteeseen Voisin pyöriä siellä tuhatta ja sataa, mukanani kantaen ja taatusti saisin kaikki menemään:)) "hetkessä"
Tyynysi on kaunis ja sopii sinulle juuri tuon värisenä noiden toisten kauniitten tekemisiesi rinnalle.
Itselleni sopisi se valkoisena ja olen kyllä katsellut sitä sillä silmällä:) tarvis saada hiukan täydennystä.
Kyseisen lehden sain minäkin menneellä viikolla ja totta mitä sanoit siitä... heti ihastuin jo päällikanteen. Pidän tyylistä, eli se on mielestäni just sitä sisustusta rentoa ja kodikasta ajan patinaa, johon kuuluu ehdottamasti hyvä ruoka. Ihan kaikista en kuitenkaan pitänyt, kun olin sitä muutamia kertoja selaillut ja yrittänyt lukeakin, arvailujen lomassa.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa iltaa ja onnekasta työmatkaa sinulle aina uudella moottoritiellä.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Täällä taas sunnuntai piipoahduksella.
Hyvää alkanutta helmikuuta..

Anni kirjoitti...

Shoppailuterapia on kyllä parasta lääkettä stressin keskellä:) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja voimia alkavalle viikolle! t.Anni

mimmuli kirjoitti...

Kauniita nuo kellot kuvissasi, niissä on sitä jotakin. Shoppailu aina piristää=) Se on parasta terapiaa kun haluaa muuta ajateltavaa.

titta kirjoitti...

Shoppailuterapiaa, se tepsii aina! Eikä aina tarvitse edes mitään ihmeellistä ostella, haaveilukin riittää piristykseksi. Tyyny on tosi kaunis.

Mukavaa viikon alkua :)

~ ♥ LISBETH ♥~ kirjoitti...

Hello and thank you so much for your sweet comment. I have not bought the new magazine from J.D.Arc living, but I understand it has beautiful photos and inspiration so I guess I have to buy it in a hurry, hi hi.

hugs

elina kirjoitti...

Ihania asioita olet taas ostanut. Minä vielä odottelen tuota uutta lehteä, Riitta lähettää kunhan saa niitä lisää.

Lennu kirjoitti...

Ostosterapia auttaa useinmiten. Wanillassa on kyllä sellaisia tavaroita, että puolet kaupasta voisi ottaa mukaansa, kukkaro vain ei anna myöten. Kohta paistaa aurinko ja silloin saadaan VOIMAA keltaisesta pallukasta. Vanhoissa fonteissa on sitä jotain...lumoa. Mukavaa helmikuuta toivottelen!

Sirkka kirjoitti...

Tulin vain Elsa sanomaan, eikös ollutkin ihanaa, kun AURINKO paistoi tänäänkin....ja huomiseksikin luvattiin...

mukavaa iltaa sinulle:)

Sarppa kirjoitti...

Kiitos taas ihanaisista kuvista..nautin niistä tosissani =)
tuollaisen valetakan kun saisikin...