perjantai 13. maaliskuuta 2009

Friday and the 13th


Supernopeapostaus, tulin vaan tänne vilkuttamaan heit ja toivottamaan mukavaa ja antoisaa viikonvaihdetta! Selvästi ilmassa on havaittavissa talven hieman jähmeän hiljaisuuden jälkeen pienoista kevään sykettä, eikö vaan?


Olen ollut loppuviikolla lomalla, ja nauttinut siitä täysin sydämin. Kirpparilla pariinkin otteeseen olen käynyt, ja mm. tuo kuvassa näkyvä raastinkapistus jäi haaviini. Ruosteinen ja kulunut ja niiiin kaunis. Siinä on hieman jugend-ajan henkeä, Anna-teksti ja veivi. Nyt yhdessä emalisalkkarin kanssa hyllyllä. Lisäksi mukaan kirpparilta wanha leimasinkone, ihan vaan koristeeksi ja iloksi. Ja vieläpä 50%:n alennuksella, ja siten hinta vaivaiset 1,50 e.Tänään kävin Wanilla Rosessa Riittaa moikkaamassa ja ostoksiakin tein (jotain ihanan kaunista!), mutta niistä tuonnempana. Sunnuntaina olen menossa Hopeasavi-kurssille, saan vääntää kokonaiset kuusi tuntia hopeasavea (ihanaa!), joten antaas katsoa miten likan käy ja mitä syntyy.

Hi guys! I have been on short holiday and enjoyed a lot. During my holiday I have been to the flea markets, again. Finding treasures is my greatest pleasure and passion. This old grater has lots of rust but still very charming. And on the below picture, old stamp device catched my eye, its price was ridiculous, only 1,50 euros. On becoming weekend, I am taking part to a silver clay course, so let's see what will come with it... Have a nice weekend!


13 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Kaunis tuo sinun raastinkapistus..

hyvää viikonloppua

tinttarus kirjoitti...

Ihania kapistuksia haaviisi tarttui!!
Mukavaista ei-epäonnista perjantai kolmattatoista!!

tiina kirjoitti...

Ihania kuvasia!!!!
kurkkaa blogiini... ;)

Galleri MochB kirjoitti...

Uh har inte tänkt på att det är fredagen den 13:de idag...:O) Fina loppisfynd, och skall bli kul att se vad du skapar på silverlera kursen! Trevlig helg!

Riitta K kirjoitti...

Nättejä tavaroita olet löytänyt.
Minäkin olen menossa Hopeasavi- kurssille,kiitos sinun, mutta vasta 28.3. Odotan sitä jo malttamattomana.
Jään odottamaan mitä sinä saat aikaiseksi.
Mukavaa viikonloppua.

Tilu kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinullekin ja antoisaa kurssia.

päivi kirjoitti...

aivan ihana mantelimylly<3
teet kyllä aina kivoja ja tarpeellisia löytöjä:)
itselle noita mylly ihanuuksia jo useita kertynyt ja nyt sitten niitä ystävillekin metsästän:)
minun perjantaini meni onnellisesti läpi, toivottavasti sinunkin<3
halauksin päivi

Elsa kirjoitti...

Kiitos Päivi tiedosta, että tämä on mantelimylly, mietinkin jo itsekseni mistä kapistuksesta tarkalleen on kyse.

titta kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas tehnyt ja vau tuota sinun dokumenttiä, ihan vetää hiljaiseksi niin vanha ja kaunis se on. Mukavaa kurssia!

Sirkka kirjoitti...

Nonnii nyt on sinullakin mantelimylly!
Onnittelut kauniille ja nimenomaan myös siis eullisille ostoksillesi..

uskon ja voin vain kuvitella mitä ja kuinka aikaansaavaa saat kursiltasi ja olen iloinen, kun sinulla on mielenkiintoa ja ennenkaikkea energiaa jaksamiseen..!

Huippua jälleen!

marjamatilda kirjoitti...

Kauniita kapistuksia, itse etsiskelen vanhaa kirjevaakaa, kirppareilta...Leppoisaa sunnuntaipäivää!

Lennu kirjoitti...

Heipsan!
Upea raastinkapistus. Eikö olekin ihana pitää kädessä sellaista, joka on jo noin vanha kuin tuo kirje...ajatella, että se on lähetetty jollekin kauan kauan sitten ja sinäkin saat siitä nauttia nyt.
Kivaa sunnuntaita toivotteleepi Lennu

Anonyymi kirjoitti...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風