lauantai 21. maaliskuuta 2009

My new old table


Lauantai-iltaa! Tänään on ollut todella hieno auringon paiste, alkaa tuoksua jo keväältä, tämä on mielestäni parasta aikaa vuodessa. Tämä antaa lupauksen ja toivon keväästä ja kesästä, odottaminen on mukavaa.

Tämän viikon kuluessa olen käynyt Wanilla Rosessa pariinkin otteeseen. Riitan puotiin on aina kiva pistäytyä ihailemaan kauniita esineitä ja aarteita, joita koko puoti on pullollaan. Ja ne ovat viehättävästi esillä. En lakkaa kehumasta ja ihailemasta. Pidän myös siitä että Riitalla on paljon myös vanhaa ja antiikkista tavaraa. Riitan kanssa on mukava rupatella sisustamiseen liittyvistä asioista. No, mitä sitten sieltä jäi kotiin viemiseksi?


Olen hetken aikaa etsiskellyt pientä pöytää olohuoneeseeni, mielessäni kapeahko ja ehkä pyöreä pöytä, jolla saan laittaa vaihtuvia asetelmia, niitä "stillebeneitä". Wanilla Rosesta se sitten löytyi, tein ostopäätöksen hetkessä, mutta kun sen näkee, niin sen tietää heti. Pöydässä on kauniin mallinen soikea kansi, koristeellinen. Pöydän jalka on myös koristeellinen, eräänlainen kolmijalka. Pöytä on aidosti vanha, vakaa eikä nitku eikä natku. Voisiko tätä sanoa pilaripydäksi?

Nyt pöydälläni on myrtti (ihme kyllä, vielä elossa!), valkoinen Madonna-patsas, ehtoollispikari sekä vanha raamattu ja virsikirja sekä pieni valkoiseksi tuunaamani Eiffel-torni.

Olen heikkona erilaisiin lokerikkoihin, laatikoihin ja rasioihin. Enkä päässyt ovesta ulos ilman laatikkoa, tällainen peltinen, olisikohan vanha arkistolaatikko. Nyt siihen pääsee asumaan pitsiä. Sitten hauska esine, puinen sukkateline, olisikohan tämä kapistus tarkoitettu sukan kuivaamiseen? Veikeä esine joka tapauksessa. Hih!


Hi! I am showing my new old table here. The table stands on a sort of tripod, three-legs-table. Really a shabby like wooden table, small enough but still very charming. It is bought from my absolute favorite interior shop, namely from Wanilla Rose. The metal achieve box and a bit funny wooden sock racket also from Wanilla Rose. Have a nice Saturday evening!

16 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Onpa kauniita löytöjä, pöytä on upea, siihen saakin tehtyä monenmoista asetelmaa. Puusukka on aika hauska, olisko joku sukkatehtaan muotti...

Kirsi

päivi kirjoitti...

ihania hankintoja<3
pöytä on kuin koru, ja asetelma sen päällä taidolla aseteltu:)
ihan kadehdin sinua kun saat käydä riitan liikkeessä, itse joudun tyytymään puhelimeen ja sähköpostiin, mutta näinkin riitan kanssa on ilo asioida ...WR onkin
suosikkiliikkeeni jo vuosien ajan<3
leppoissaa illanjatkoa ja aurinkoa myös huomiseen päivääsi:)
terkuin päivi

Sirkka kirjoitti...

Eikö vain ollutkin hieno aurinkoinen päivä...ilo oli ylimmillään!
Riitan luona en ole vähään aikaan käynytkään...ja totta tosiaan piknik korin kanssa sinne on lähdettävä:) ei vaineskaan eihän niitä eväitä siellä kerkiäis syödäkkään.

Pöytäsi on kaunis ja samoin pöydän päällä oleva aikaansaamasi asetelma...pidän.,etten sanoisi hyvin kaunista.

Mari kirjoitti...

Ompa upea pöytä! Hauska tuo sukka-juttu ;) Voi kun pääsisi joskus Riitan puodissa asioimaan... Ehkä kesällä sitten! Aurinkoista sunnuntaita!

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Elsa:)

Samaa mieltä olen minäkin, että se Riitan puoti vaan on niin ihastuttava:))Siellä kuluu aina aikaakin kun sinne menee..Pöytä on todella kaunis!!Meilläkin olisi juuri tuollaiselle sopiva kolo.

Mukavaa sunnuntai päivää sinulle ja kuvasi ovat kyllä aina yhtä kauniita!

Hanneloore

maano kirjoitti...

hih ihana puusukka . kauniin pöydänki olet hankkinut :)

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Hieno ostos - täällä Pohjanmaalla tuo tunnetaan nimellä harakkapöytä (älä kysy miksi :)! Joskus olisi kyllä kiva päästä Wanilla Roseen oikein ajan ja rahan kanssa, onnenmyyrä, joka voit siellä käydä imemässä inspiraatiota!

Ada och Emil kirjoitti...

Hurjan kaunis tuo uusi pöytäsi :) Se on kuin tehty juuri tuohon tarkoitukseen. Ja tuo laatikko on tosi kiva :)
Nyt tuli kyllä niin kova himo päästä itsekin käymään Riitan putiikissa, että täytyy alkaa suunnittelemaan...

Aurinkoista sunnuntaita
-Sanna

Tilu kirjoitti...

Kiva löytö tuo sukkateline. Minäkin olen aina riemuissani, kun kirppikseltä jöytyy jokin vanha hauska esine, jonka käyttötarkoitusta saa arvailla.

TeSa kirjoitti...

Pöytä on kyllä kaunis, siro.
Sukkalesti, omiani käytän valmiiden sukkien pingoittamiseen.

Karita kirjoitti...

Ihana pikkupöytä ja madonna;)

Minäkin mieluusti vierailisin Riitan puodissa jos vähänkin lähempänä asuisin...
Onneksi on nettiputikki=)

Karita

Merja K kirjoitti...

Mahtavia löytöjä ja olen kyllä samaa mieltä, että Riitan kanssa on kiva käydä höpöttelemässä. Ja siinä puodissa sielu lepää :)

Itse yritin sinne viime lauantaina, mutta en ollut tarkistanut aukioloaikoja etukäteen ja koputtelin oven takana jo kymmenen jälkeen. Sillä kertaa jäi visiitti väliin, täytyy yrittää uudemman kerran lähiaikoina.

Iloista sunnuntaipäivää!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kaunis pieni pöytä..suorastaan ihana..

Kristiina kirjoitti...

Näyttää kivalta,juuri tuollaisia itsekin käyttäisin.

Mirtzi kirjoitti...

Aivan ihana pöytä ja sopivan värinenkin:)Ja hieno asetelma päällä!! Ihania asioita kyllä osaat löytää!

Mirtzi

Nora kirjoitti...

Kaunis pöytä. Ja tokihan asetelmille pitää tilaa olla. =) Kumma vaan, että sellaisia tasoja ei ainakaan meillä tunnu olevan tarpeeksi.