perjantai 24. huhtikuuta 2009

"I do not seek. I find."

(Pablo Picasso, 1881 - 1973)Heipskukkuu! Täällä käymässä pikaisesti. Sisustusasioissa ei ole tapahtunut mitään uutta, ja muutenkin jotenkin tapahtumaköyhää aikaa. Ainakin viikonlopuksi on luvattu loistavaa säätä, lämpöä ja aurinkoa, ja se on jo jotain. Sunnuntaina on tarkoitus aloittaa pienen pallon perässä juokseminen, toisen sanoen golffaaminen. Olen harrastanut sitä vaihtelevalla menestyksellä noin viitisen vuotta, parasta siinä on sosiaalisuus ja itsensä voittaminen.

Käväisin tänään pikaisesti kirpparilla ja muutaman hankinnan sieltä tein. Löysin kaivamalla vanhan postimerkkikansion, jossa oli sodan aikaisia erivärisiä ja erinäköisiä kenttäpostimerkkejä. Vihreän ja vaalean lilan värisiä. En kerää postimerkkejä mutta nämä tuntuivat hauskoilta. Näitähän voi käyttää vaikka askarteluun.


Lisäksi lasinen maitopullo, siinä teksti "This bottle remains the property of Unigate Dairies" ja "Please rinse & return". Käy vaikka yhden kukan maljakoksi. Eikä maksanut kuin 20 senttiä!


Sitten vielä yksi hauska löytö, nimittäin vanhat lasten kengät, vain 13 cm pitkät, valkoista nahkaa, nahkapunosta. Italialaiset lasten kengät, ehkä 1950-luvulta, ja näyttävät käyttämättömiltä. Ja ovat alkuperäisessä laatikossaan. Vain 4 euroa tästä pikku minikokoisesta aarteesta.


And some words in English. Aren't these white leather children shoes cute and sweet? Found them today from the flea market, and only for four euros, in their original box are these only 13 cm long Italian children shoes. Old milk bottle with texts "This bottle remains the property of Unigate Dairies" and "Please rinse & return". And only for 20 cents! Perfect for one flower. After digging which the best way to find treasures I found an old stamp folder with special stamps that were used during the war. Beautiful coloured stamps that can be used in handcrafting. Have a sunny and warm weekend!

10 kommenttia:

päivi kirjoitti...

ihania aartehia oletkin taas löytänyt, pullokokoelma näyttää kivalta<3
ihanaa viikonloppua sinulle, täällä siirrellään lunta ja toivotaan että se kokonaan sulasi:)
halauksin päivi

Krisse /Vaarala kirjoitti...

SINÄ OLET TEHNYT OIKEITA LÖYTÖJÄ. NUO KENGÄT OVAT IHANAT.

mimmuli kirjoitti...

Ihastuttavat popot=)) Aurinkoista viikonloppua=)

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Hauskoja löytöjä! Noihin vanhoihin maitopulloihin olen itsekin heikkona, joten täälläkin olisi ostoskoriin kilahtanut moinen löytö oitis! Hyviä golfaushetkiä!

tiina kirjoitti...

Voi nuo kengät!!! Voinpa kuvitella sen pikkuisen herrasmiehen jonka jalkaan nuo olis justiinsa passelit.
Upeita löytöjä!!!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

suloiset menopelit, aurinkoista viikonloppua!
Ilona

Kirsi kirjoitti...

Hienoja löytöjä taas sinulla, kengät varsinkin aikas söpöt.

Kirsi

Ainosofia kirjoitti...

On mukava ihailla teidän ostoksia.
Niikuin sinullakin. Hienoa kun saa niitä täällä katsella <3

Kuule - olenko kysynyt sinulta vielä noista ihanista tyynynpäällisistä.
Teetkö niitä muillekkin? Tahtois saada tuollaisen...
Aurinkoista viikonloppua
terkuin ainosofia

Mari kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt jälleen! Minäkin olen koittanut katsella tuollaisa pieniä kenkiä vielä onnistumatta... Aurinkoista sunnuntaita :)

Mirtzi kirjoitti...

Kylläpäs on taas hienoja löytöjä- tuo lasipurnukka ja kengät!
Mukavaa lämmintä viikonloppua ja golffausintoa:)