torstai 11. kesäkuuta 2009

Checkmate


Heissulivei! Tänään on taas tuntunut kesältä. Sää suloinen, taivas sininen, tuulenvire vieno. Ja viikonloppu edessä - kaikki siis kohdallaan ja mallillaan. Ei ole valittamista minkään suhteen.

"Hopoti hopoti hopoti hoi, varsa hypäten hirnuu, kopoti kopoti kopoti koi, voita valpuri kirnuu, voin minä voitelen leivälle, leivän vien minä varsalle sitten ei varsani pelkää - oi, jospa pääsis sen selkään. "

Tällä pienellä aasinsillalla yritän johtaa hevosaiheiseen tuunaukseen. Ostin kirppikselta puisen Taalainmaan hevosen, joka oli alkujaan maalattu siniseksi ja päällä valkoisia pieniä sydämiä, ja siihen tautiin oli ainoastaan yksi parannuskeino, valkoinen väri ja vähän hiontaa päälle.


Tässä vielä lisää viimeaikaisia kirppislöytöjä näytille.

Pieniä alpakkaisia palkintopikareita, ja hintakin vain 20 snt ja 50 snt/kpl.Pikkuruisia apteekkarin pulloja, joissa ollut vatsatippoja, jodispriitä, eetterispriitä sekä kamferítippoja. Pienen koonsa takia kiva keräyskohde, ja wanhat etiketit näyttävät nostalgiselta.Vanha Boda-riippulukko maksoi vain yhden vaivaisen euron. Avain on kadoksissa, mutta kelpaa minulle näin.

Kuvassa ylimmäisenä on myös kirpparilöytö; Ranskan lilja-aiheinen takorautainen portin koriste (5 e) - mutta minulla se koristaa lipastoa. Sen voisi vaikka tuunata joskus valkoiseksi. Oikein ihanaa viikonvaihdetta kaikille!

Hi girls! Today it has been lovely summer day - nice surprise as it has been some what chilly. I bought a wooden horse, so called Dalahorse, which I painted white - of course my horse :). Originally it was blue with white hearts. Now it looks better. Here above are some of my latest flea markets findings; iron decoration of Fleur de lis, small trophies, tiny pharmacy bottles with old labels, a Boda padlock. Have a nice weekend!

18 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Nuo taalainmaan hevoset ovat kauniita... Hyvää viikonloppua :)

Vekarus kirjoitti...

Ihania löytöjä ja hieno tuunaus!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Voi kun kivoja löytöjä taas kerran! Olenkohan itse oikealla hapella liikkellä, kun en kirppareilta ole löytänyt pitkään aikaan mitään todella nastaa.

Käyn luonasi kurkkimassa ja hengittelen täältä sitä oikeaa happea...! Varmaan tärppää pian!

elina kirjoitti...

Hienoja löytöja ja tuo heppa on kaunis.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

ihastelemassa ja huokailemassa
Ilona

tiina kirjoitti...

Kauniita ovat löytösi... taas!!!
Tuohon ranskanliljaan heti silmäni iskin..

Titti kirjoitti...

Ihania löytöjä! Tuollaisen rautaisen ranskanlilja koristeen (valkoisena) minä ostin Kasvihuoneilmiöstä. Olisin ostanut useammankin, mutta hinta vähän hirvitti, muutakin kun oli tullut jo haalittua. Kaunis se kyllä on!

Sarppa kirjoitti...

kauniita löytöjäsi ihastelemassa

hyvää viikonloppua

U.M kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä!! Tuon tyyppistä tavaraa ei täältä kirppareilta löydy vaikka kaikkea muuta tuleekin kirppareilta kannettua. Just kun tuollaisia hieman patinoitoneita pulloja löytäisi ja enemmän kunnostusprojkteja...

Ilona kirjoitti...

Kauniita löytöjä olet jälleen tehnyt. Erityisesti nuo vanhat apteekin pullot viehättivät! Niitä tulee niin harvoin vastaan noilla etiketeillä... Minusta tuo ranskan lilja -koriste on upea mustanakin. Tuo kontrastia valkoiselle.

Hemma på Landet kirjoitti...

Beautiful things.:-)

Marsuliini kirjoitti...

Upeita esineitä olet löytänyt! Sulla on kyllä todella silmää kaikelle kauniille. Mukavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Sinä oot kyllä ihan uskomaton tekemään noita löytöjä! Ihania taas. Tuon valkoisen hepan ottaisin ihan välittömästi tänne meille;) Mukavaa viikonloppua♥

Kirsi kirjoitti...

Hienoja hankintoja sinulla, ja olet kuvannut taas ne niin kauniisti..

Mukavaa Wiikonloppua!

Kirsi

Sirkka kirjoitti...

Kauniit vanhat pienet esineet antavat kummasti iloa sisimpään...minusta on ihanaa saada hyvän olon tunnetta...tyhjistä purnukoista,eikä tarvitse pillereitä napsia, Thih!
vaikka sanonta kuuluu, ettei tavara tee onnelliseksi..meidät se tekee..!
eiks je!

Lämpöistä päivää!

Tuikku kirjoitti...

Hei Elsa, pitkästä aikaa:)
Mistä ihmeestä teet noita löytöjäsi?? Asut jonkun paratiisikirpparin lähellä varmasti:)
Ihania!!
terkuin Tuikku

päivi kirjoitti...

ihania pieniä löytöjä:)
aurinkoista sunnuntaita sinulle!
terkuin päivi

maano kirjoitti...

makeita löytöjä ja hienosti tuunattu :)