maanantai 22. kesäkuuta 2009

Flea market findings

Niin meni juhannus, ja nyt vielä pari viikkoa töitä ennen kuin alkaa viiden viikon onni ja autuus. Kituviikot meneillään kun odotan niin kovasti loman alkamista. Juhannus meni säitä pidellessä ja täysylläpidossa äidin herkkupöydän äärellä, tuli onneksi sentään sunnuntaina käytyä kirpparilla.

Tässä taas kirpparilöytöjä näytille...

Pieni jalallinen kulho, jotain hopeanväristä metallia, josta minunlaiseni harakat tykkäävät, ja tässä mielenkiintoisinta on kansi, ja se vaikutti ostopäätökseeni. Kulho näyttää vähän kirkolliselta, kuin pieni risti kannessa.Pientä kannua olen etsiskellyt, ja äitini sellaisen äkkäsi. Tinan selkeät merkit pohjassa, ja tähän voi laittaa vaikka kukkia tai sitten käyttää kastelukannuna.
Löysin vielä valkoiseksi maalatun tarjottimen, joka sopii mainiosti ilmoitustauluksi. Pari reikää tarjottimeen, ja sisalnarusta se roikkuu seinälläni. Tein omatekoisia magneetteja: Sinooperista hankin muutaman pienen magneettipyörylän ja liimasin ne kuumaliimapyssyllä shampanjakorkkeihin, Domino-nappuloihin, lankarullaan, vanhaan avaimeen, nappiin ja leivosmuottiin, ja näin ne ovat uusiokäytössä ilmoitustaulullani. Samanlaisia tauluja tekevät Valkoista Pellavaa-blogin sisarukset.Bye bye midsummer, and it is still two weeks to work and then my 5 weeks holiday start. Oh that bliss and fortune of 5 weeks! Waiting eagerly already. Been to the flea market, and here are my findings. First, a small bowl of some kind of metal with a lid which attracted my attention. Then, a small lidded tin pot or jug, which is ideal for flowers or watering flowers. Then I found a tray painted in white and I thougt it might be a good notice board. I drilled couple of wholes, put some jute string for hanging purposes, glued small magnet pieces to corks, spools, domino buttons, and that's it!

20 kommenttia:

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Vaude mitä löytöjä, just jetsulleen upeita! Ja tuo ilmoitustaulu on superhauska tuunaus - keksitpä hyvän tavan tehdä itse magneetteja *lokeroi idean mieleensä*!

Sellaista tässä vielä mietin, että käytettiinköhän noita "lehmä-tauluja" aikoinaan Suomessakin? Lähinnä siksi ajattelen tässä ääneen, että voisin kysellä tauluja seuraava kerran, kun näen miehen maalla asuvat isovanhemmat. Täytyy vaan varmistaa, että mies ei ole paikalla kuulemassa, kun kysyn "kotavloja"..!! *naurua* ;)

Rva Vihreä kirjoitti...

Aivan mahtava idea tuo ilmoitustaulu. Kiva, että jaat sen blogissasi. Virtaa viimeisiin työpäiviin ennen lomaa!

Vekarus kirjoitti...

Ihana ilmoitustaulu! Sellaisen voisi vaikka tehdä...

päivi kirjoitti...

hei elsa<3
ihanat ostokset ja kiva tuunaus:)
minulla jääkaapin ovessa pieni hopea prikka ilmoitustauluna..nuo sinun magneetit kiva idea siihen:)
tsemppiä työpäiviisi,
halauksin päivi

Ada och Emil kirjoitti...

Kauniita löytöjä tosiaan :) Voi, Sinulla on luvassa ihanan pitkä loma. Kituviikot tuntuvat ihan kauheilta...ja se viimeinen päivä vasta kauhea onkin :)

Mukavaa loman odottelua Sinulle.
-Sanna

Karita kirjoitti...

Ihania ostoksia=)
Ilmoitustaulun olet kivasti tuunannut!

Minullakin vielä lomaan pari viikkoa mutta onneksi loma vielä edessä päin=)

Karita

tiina kirjoitti...

Höh!!! ;))taas on sinulla niin ihanaiset löydöt että kyllä kuule tällekin harakalle kelpaisivat!!!!
Täytynee vissiin ajella jonnekkin "suuremmille-kirpputori-vesille" kun tuntuu ettei täältä omilta kyliltä löydä ikinä tuollaisia ihanuuksia..
mukavaa & aurinkoista viikkoa!

Galleri MochB kirjoitti...

Så fina fynd igen! Jag gillar brickan och magneterna :O) Själv har jag bara 4 dagar kvar tills semestern börjar...

maano kirjoitti...

mukavat löydöt olet tehnyt ja kivat tuunailutkin vielä :)

U.M kirjoitti...

Voi kun taas olet kivoja löytänyt! ja hauska idea tuo ilmoitustaulu, itsellä on samanlainen tarjotin "hopeisena", pitää ehkä miettiä tuunausta;)

Mari kirjoitti...

Hienoja hankintoja taas! Kulho ja kannu ovat suloiset:)

TeSa kirjoitti...

Oi kuinka ihania juttuja. tarjotin on hauska.

Marsuliini kirjoitti...

Upeita löytöjä! Mullakin alkaa heti "kirpparihammasta" kolottaa.. Tosi hyvä idea tuo ilmoitustaulu :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

En kyllä taaskaan malta lopettaa löytöjesi ihastelua, kertakaikkiaan hurmaavat!

Roberta Granada kirjoitti...

Hi, I love your blog, i from Brazil,I have a blog on tb craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

Sirkka kirjoitti...

Niinpä meni...juhannus, mutta ilmat parani! Tarjotin on tutun näköinen, jonka olinkin nähnyt jossain maalattuna, mutta en olekaan nähnyt siinä , mitä nyt näen...ja se onkin minusta hyvä!

Loman odotusta, vaikka kyllä se tulee ilan sitäkin..ihanaa on odottaa jotain, mikä on vielä edessäpäin siis jotain ihanaa!

mimmuli kirjoitti...

Mielenkiintoinen löytö tuo malja..hmm..olisiko ollut ehtoolliskuppi? Domino napeille löytyi oiva käyttö=)

Ainosofia kirjoitti...

Hienoja ostoksia ja onpas hieno idea tuo magneettitaulu :)

Niina kirjoitti...

Ihastuttavia löytöjä! Kuten tämä blogisikin. Menee heti suosikkeihini.
Ja aah tuo rautasänky -samanmoista etsiskelen itsekin.

:)

titta kirjoitti...

Iiiihania löytöjä, sinä se sitten osaat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)