keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

"The curve is more powerful than the sword."

(Mae West, 1892- 1920)

3. lomapäiväni on sujunut pyjamassa koko päivän. Olen "sisustanut pois", tällä tarkoitan että olen laittanut runsaasti tavaraa huutonettiin myytäväksi. Siihen menee yllättäen paljon aikaa ja vaivaa, kuvaamiset, kuvien siirto ja käsittely, tuotekuvaukset jne. Huomasin vasta puolen päivän aikaa että en minä ole syönyt vielä aamiaista. Kun tulee hankittua kirppareilta yms. rompetta ja roinaa, niin sitä täytyy toisesta päästä tyhjentää. Ja paremmalla omatunnolla voi näin hankkia uusia löytöjä ja aarteita. Päiväni aikaansaannos löytyy täältä.

Aiemmassa postauksessa oli näytillä puristelasinen karahvi, ja toisen samanlaisen löysin sille kaveriksi. Sopivia karahveja vaikka oliivöljylle sekä balsamicolle, joten käyttöön ihanteelliset.Viikonlopuksi olen suunnitellut jo vähän ohjelmaa, antiikkia ja humpuukia -periaatteella.

Lauantaina nokka kohti Kangasalaa, jossa on Tampereen Seudun Mobilistien järjestämät Suomen suurimmat ja vanhimmat rompemarkkinat. Restaurantapäivien nimellä kulkeva tapahtuma on ajoneuvojen osien sekä kaiken vanhan keräily- ja kirpputoritavaran markkinat. Lisää tietoa täältä.

Ja sitten jos energiaa riittää niin sunnuntaina Billnäsin antiikkimarkkinoille. Ympäristö jo pelkästään on näkemisen ja kokemisen arvoinen. Toivotaan sadetonta säätä.

Today I have put some of my things for sale in the Finnish ebay called huuto.net. Organizing the sales takes rather much time including photograhing and pricing and such. Now I can in good conscience buy new treasures. Such as the extra glass carafe in the above picture. In the following weekend I am going to Kangasala, nearby Tampere, where a large flea market is taken place. And on Sunday it is time for the summer's first antique fair in Billnäs.

4 kommenttia:

päivi kirjoitti...

hei... välillä on hyvä tyhjentää kaappeja... minäkin möin ystävälleni laatikollisen tavaraa...
sain aamulla äkkilähdön töihin mutta se kannatti... tein lautaslöydön:)
karahviparisi on ihastuttava...
niitä katselen viikonloppuna antiikki-aitasta minäkin:)
leppoisaa lomanjatkoa ja
kivoja löytöjä viikonloppuna:)
halauksin päivi

tiina kirjoitti...

Kuten jo tiedätkin... samat tyhjennys-hommelit on täälläkin... että saa sitten uutta, hih!!! ;))
Mieheni tuossa sanoi että älä taloa myy... höh!!!
Miksikäs ei?! no juu, ehken sentään.
Mukavia markkinoita.

Galleri MochB kirjoitti...

Låter hur underbart som helst att gå runt i pyjamas hela dagen!! Det har jag inte lyckats med ännu... :O) Skall också föra en massa grejer till loppis här i slutet på månaden, så jag sen kan skaffa hem lite mer ;O)

sussie kirjoitti...

Hallå!! underbar blogg du har ja kommer kika in igen..åhh måste kika på allt..kram snowwhite-sussie.blogspot.com