tiistai 10. marraskuuta 2009

Kirppishaaste - Flea market challenge


Sain Sekasorron Marilta kivan kirppishaasteen, jonka mukaan minun pitäisi esitellä kolme mieluisinta ja kolme oudointa kirppislöytöä. Joten hommiin vaan. En haasta ketään nimeltä, tämä on haaste kaikille kirppiksien ystäville, ottakoon vastaan se ken tahtoo.

Aloitan niistä mieluisimmista, niitä on paljon, joten tässä tulee viimeisempiä ja samalla tykätyimpiä.

Vanha luonnonvalkoinen puhelin (10 e), hauska nostalginen esine, oikein kunnon kokoisella luurilla:



Vanha essu viidellä eurolla, nyt koristaa rautasängyä vanhassa puuhenkarissa:



Ja sitten Arabian terriini tai soppakulho, aivan ehjä ja täydellinen yksilö. Tästä maksoin hieman enemmän kuin yleensä kirppistavarasta, mutta kuntoonsa ja ikäänsä nähden suht' edullinen (35 e).




Sitten niihin oudoimpiin kirppisaarteisiin, ne löytyvät kaikki tästä allaolevasta kuvasta.




Näitä uskonnollisia esineitä katselen kirppiksella hullun kiilto silmissä. Outoa siksi koska en ole mitenkään uskonnollinen. Outoja mutta samalla kauniita esineitä. Metallinen krusifiksi löytyi Hietsun kirppikseltä pari kesää sitten - muistaakseni maksoin siitä 18 euroa. Kipsinen Jeesus patsas. Todella paksu ja iso ruotsinkielinen Bibel, jossa ihanat vanhat kiekurafontit, maksoin tästä 15 euroa.



I got a flea market challenge from
Mari from the blog Sekasorto to introduce three of my most likeful and the most strange flea market treasures. On the like list there are the nostalgic white telephone, old white cotton apron and soap terrine of Arabia. The weirdest ones are the religious items, such as an old Swedish Bible, Jesus crosses and statue.

10 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä kaikki, myös ne, jotka mielestäsi ovat oudoimpia. Koska haasteesi on vapaaehtoinen ja kuka vaan saa osallistua, niin yritän ensi viikolla ottaa sen vastaan.

maiju kirjoitti...

Hieno tuunaus tuossa alla! Kiva haaste myös - löysin muuten itse viime viikolla samanlaisen Arabian soppakulhon. Kunto vain ei ollut noin priima - siitä oli nurkasta haljennut pieni pala. No hintakin oli vain kaksi euroa, joten koristeeksi passaa vallan mainiosti! ;) Täytyypä laittaa tämä haaste korvan taakse...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitokset Elsa liittymisestä lukijoihini. 10 ensimmäiselle lähtee pieni kiitoslahja ja sinä olet viides. Postia siis tulossa taas, kunhan valmista saadaan.
:)

Nicole kirjoitti...

Mukava haaste! Terriini on tosi kaunis, sellaisen miäkin haluaisin ;).
Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana puhelin. itselläni löytyy musta koristeena eteisestä. nuorin pojista sillä kovasti tykkää soitella, ei ollut moista veivattavaa härveliä nähnyt ikinä.

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä kyllä kaikki <3

Rostrose kirjoitti...

Pretty treasures your found. My favourite is the soup bowl! (I alo would have payed this price, it's great!)
Halaus, Traude

Matilda`s Design kirjoitti...

Wow ! Nice finds ! I love esp. the white telephone and the terrine ! Next time i have to post some fotos of my strangest flea market find...looks like a lamp but isn`t. I`ve got it for years now, but still don`t know what it is...
Greetings !
Anja

Ira kirjoitti...

Tykkään erityisesti tuosta puhelimesta... Ihana ja vieläpä valkoisena olet löytänyt!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mitä kirppislöytöjä! ja tuo kuva tuosta "soppakulhosta" on tosi hieno ja niin on myös kulho!

Iloista viikonloppua!