torstai 26. marraskuuta 2009

Sisustusmarkkinat Riihimäellä 29.11.

Wanillan Riitta ja Minna sekä sisustussiskot järjestävät tulevana sunnuntaina 29.11. klo 11-15 wanhan sisustustavaran markkinat Riihimäellä. Osoitteessa Tehtaankatu 13, Riihimäki.

Tässä linkissä on enemmän infoa ja kuvia myytävistä tavaroista. Lupaan ja vakuutan että tästä tulee hieno tapahtuma, myytävänä todella runsaasti ihania sisustusaarteita; hyllyjä, tuoleja, pöytiä, lokerikoita, madonna-patsaita, kippoja, lusikoita, haarukoita, astioita, sisustuskirjoja ja -lehtiä, wanhoja sisustus- tekstiilejä, paituleita, glögiä, havukransseja ja vaikka mitä. Minä oikein odotan sunnuntaita.


Minutkin markkinoilta löytää. Myynnissäni mm. itse tekemiäni pellavapussukoita, joissa silityssiirtokuvana wanha postikortti sekä tuunaamiani merimiessäkkejä.
Lämpimästi tervetuloa kaikki!

10 kommenttia:

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa, nähdään silloin!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Jos vain olisi mahdollista, säntäisin paikalle. Hitto tämä takapajuisuus! :Z

AnnaRiikka kirjoitti...

Voi eiii, kuulostaa ihanalta ja tilikin tuli sopivasti..:) Taitaa vaan olla nyt liian monta kilometriä välissä ja liian vähän vapaapäiviä tässä viikonlopussa. Harmillista :(

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ihania nuo tekemäsi pellavapussukat. Lähtisin ostoksille, jos olisi mahdollisuus lähteä Riihimäelle. Harmi, että paikka on niin kaukana ja meillä on kyllä Prinsessakin viikonlopun vietossa.

Hyvää myyntionnea ja iloista viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Voi hitsi kun on liian kaukana :((

Louise kirjoitti...

Pellavapussukat erittäin kauniit!

Minttu kirjoitti...

Hitsi, kun vasta nyt huomasin tämän. Varmasti ihana tapahtuma! Näin joulun alla on mukavasti kaikkia tapahtumia, missä piipahtaa. Itse ajattelin suunnata ensi viikonloppuna naisten joulumessuille Wanhaan satamaan.

Kati kirjoitti...

No voi höh, miksi luen viestisi vasta nyt :(
Oltiin Riksussa lauantaina..

Merja K kirjoitti...

Voi ei, miten saatoin missata tämän!! Koska on seuraava happening?

Krista kirjoitti...

Voi ei, nämä meni ihan sivu suun! Harmittaa!