tiistai 5. lokakuuta 2010

Terrible toothache

Todellakin, hammassärkyä en soisi kenellekään - en edes pahimmalle vihamiehelleni, jos niitä olisi. Olen valvonut jo kolme yötä ihan hirveänkamalan hammassäryn takia. Se kangistaa ja vaikuttaa koko kroppaan eikä voi keskittyä yhtään mihinkään. Eilen pääsin sitten hammaslääkäriin, ja sellaisessa istunnossa en vielä ollutkaan, puuduttamisella ei ollut mitään vaikutusta, kyyneleet valuivat pitkin poskia, aika tuntui kestävän todellla pitkältä, ja kun homma oli ohi, en saanut sanaakaan sanottua (näin saapi meikäläisen hiljaiseksi). Nyt on hevosantibioottikuuri päällä, ja kipulääkkeitä parikin plaatua. Niin viheliäistä ja inhottavaa.

Nyt valitukset seisstop tykkänään.  Ja iloisempiin aiheisiin. Kirppiskierrokselta haaviini tarttui tällainen iki-ihana konttorilaite, käsinveivattava laskukone. Kivan kokoinen, nämä yleensä ovat liian suuria sisustukseen. Harmaa, ajanpatinaa ja nuo numerot, aih ja voih! Sopii mainiosti teollisuustyyliin kivana yksityiskohtana.
I have a terrible toothache, I have not been sleeping for three nights. Yesterday I managed to go the dentist. That was so awful, my eyes were full of tears, and the session felt so long, Got medicines, and hope to get some sleep. Well, I stop now complaning and moaning. This above little old office machine is my latest find from the flea market, a manual calculator. Full of patina. Charming piece from the past.

12 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Hui kamalaa..mikään ei oo niin hirveätä kuin hammassärky..paitsi korvasärky...
Toivottavasti särkylääkkeet auttaa ja särky helpottaa.
Hauska tuo laskukone...

Marielisa kirjoitti...

Autsh!
Tiedän tunteen, mulla meni yksi uusi vuosi potiessa kammottavaa hammassärkyä - kyllä oli pitkiä päiviä odottaa että pääsi ensimmäisenä arkena hoitoon!

Mutta laskukonelöytösi on ihq!!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Oi Elsa...sympatiat on puolellasi. Hämmässärky on jotai niin raastavaa kipua ja puhumattakaan olla siinä tuolissa avuttomana. Onneksi avun olet saanut ja rohdot purevat.
Ihania läytöjä on taas haavisi jäänyt :)

päivi kirjoitti...

jaksuja hampaidesi kanssa,
tiedän tasan tarkkaan tumtemuksesi:(

toivottavasti loppuviikko tuo helpotusta särkyysi ja antibiootit alkaa purra...

löytösi on kerrassaan upea...
kuten aina!

lämmin halaus,
päivi

Ruusa kirjoitti...

AAUuch.. :/ Hammassärky on kaaaameaa!!! Ja niin on kyllä hammaslääkärikin! Yök!
Toivon pikaista tokenemista koitoksesta!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Toivotaan että tropit auttavat niinkuin pitää ja pääset eroon tuosta piinasta!

Vitsit sulla on kyllä hyvä kirppishaavi, todella makea vempain!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Muistan kuin eilisen päivän kun lähdin kolmen viikon reissuun ulkomaille ja viisaudenhammas oli juuri poistettu. Poski oli kuin tennispallo, särki takaraivoon asti. Ihan kamalaa! Onneksi mulla oli antibiootit matkassa ja loput kaksi viikkoa meni jo paremmin :D

Sulla on kyllä taito löytää kaunista!

Eva-Liisa kirjoitti...

Paranemista sinulle hampaan kanssa! Tiedän tasan tarkkaan hammassäryn, ihan kamalaa. Mulla oli yksi kesä sietämätön särky,oli just aloitettu juurihoito, eikun hammas auki, sinne oli jäänyt paskaa ja eikun uusiksi koko hoito ja antibiottia naamariin. Koko toinen puoli naamasta oli turvoksissa. Huoh..

Ihana löytö, mistä näitä löytöjä oikeen teet?

Mari kirjoitti...

Hammassärky on niitä kauheimpia ikinä, turruttaa koko kropan! Paranemista toivottelen pikaisesti!!

Upea löytö onnistui kohdallesi jälleen, wau!

Helmi kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen laskukone! Tekisi mieli päästä "räpläämään".

Toivottavasti hammassärkysi nyt on historiaa! Tulipa mieleeni, että pitääkin varata aika tarkastukseen (ei tahtois millään).

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Toivottavasti hammassärkysi on parantunut. Inhoittava tauti.

Ihana laskukone.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!!

Merja K kirjoitti...

Onpa hilpeä laskukone, hieno :)

Onneksi sait hampaasi kuntoon, hoito ei tosin kuulosta mukavalta. Mikään muu lääkäri kuin hammaslääkäri ei saa minussa aikaan vilunväreitä ;)