maanantai 25. huhtikuuta 2011

Tunnustus Satumaasta


Satumaa -blogisti ilahdutti minua The Gorgeous Blogger -tunnustuksella. Kiitokset Sinulle, Satu!  Tunnustuksen saajan tehtävä on vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille. On paljon ihania blogeja, jotka tämän tunnustuksen ansaitsevat, ja toisaalta samainen tunnustus on kiertänyt monessa blogissa, joten en jaa tunnusta eteenpäin tällä kertaa, olen sen verran tylsä (lue: laiska).

Sorry, now only in Finnish!


1. Koska aloitit blogin?

Perustin elsass-blogini 11.7.2008 joten kolmevuotissynttäreitä vietän piakkoin. Koukutuin heti ja samantien, tämä on kivvaa!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Antiikkia ja humpuukia -periaatteella, ehkä enemmän kuitenkin humpuukia. Käsittelen asioita, joista on helppo puhua ja kirjoittaa. Siis pääasiassa sisustuksesta ja kirpparilöydöistä, Ylevämpi tarkoitus on ollut tehdä tästä blogistani jonkinlaista lifestyle-blogia. Mene ja tiedä. Käsittelen asioita joista itse olen innostunut ja kiinnostunut, ja toivottavasti pystyn inspiroimaan muitakin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?

Se että tämä on minun tekeleeni, se kuvastaa minua. Ja toisaalta lukijani ja kommentoijani tekevät tästä uniikin paikan. Joten kiitoksia kaikille kommentoijille! Laskurin mukaan käyntiklikkauksia on nyt hieman yli 240 000 kpl, lukijoita 311, kommentteja 5 671 kpl, ja tämä on minun melkein 400. postaus.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Ennen kuin itse aloitin olin seuranut muita blogeja (lähinnä ruotsalaisia) noin vuoden verran, ja niiden inspiroimana lähdin itsekin blogistanian ihmeelliseen maailmaan. Enkä ole katunut hetkeäkään. Olen saanut paljon tuttavia ja ystäviä, ideoita ja ajatuksia, joten olen ehdottomasti saamisen puolella.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Parempia kuvia! Visuaalinen nälkä kasvaa syödessä,  mitä enemmän blogaan ja otan kuvia, sitä kriittisempi olen kuvien suhteen. Astetta paremmalla kameralla ja valokuvauskurssilla saavuttaisin varmasti parempia kuvia.

Näillä ajatuksilla kohti uutta viikkoa!7 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

Upea kuva sinulla tuossa :) ja sulla on kyllä tosi Gorgeous blog! :)

vosges paris kirjoitti...

I am a bit late and not visiting that often but I do hope you had a great eastern weekend ;)
Desiree

Mari kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta! Mukavaa arkea :)

selma kirjoitti...

Blogi on kyllä tosi gorgeus minunkin mielestä. Aivan mieletön esteettinen kokemus. Ja noi tunnustukset ovat siitä kivoja, että noita vastauksia on tosi mukava lukea. Iloa viikkoosi Elsa!

Tuija kirjoitti...

<3 ei muuta tällä kertaa...:)

Lisa kirjoitti...

Hieno postaus! Ihan totta, että varsinkin ajan myötä tulee kriittisemmäksi kuvien suhteen. Ja minä ainakin myös muun ulkoasun suhteen..

Sirkka kirjoitti...

Hyvä Elsa, minusta on kiva katsella kaikenlaisia ja nimenomaan erilaisia kuvia, kun vaan malttaisi tulla tuolta ulkoa sisälle niitä katselemaan...
Olet hyvä kirjoittaja ja hyviä kuviasi on aina ilo katsella!