torstai 19. heinäkuuta 2012

Hanko, vol 2


Eilinen päivä meni Hangossa - siis jo toistamiseen tänä kesänä. Päivään sisältyi kiertelyä, kävelyä, ostoksia torilla ja kaupoissa, sushia ja vähän valokuvaamistakin. Huomaan hieman toistavani itseäni sillä uimakopit ovat kuvattu niin edestä kuin takaakin, ainoastaan sisältä en ole niitä kuvannut. Juu, tämä oli sarkasmia. Huomenna sitten uusi kohde, enpä anna nyt mitään vinkkejä.

So, yesterday in town of Hanko, already second time this summer. But it is so lovely summer town that two is probably not enough. During the day we done some shopping, eating, photographing and walking aroundd streets, market places and beaches.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia. ♥ Oletkin muuttanut blogisi ilmettä, hieno ja tehokkaan oloinen.... omaani pitäisi alkaa karsimaan, liikaa hempeetä hömppää. ;) Onko Elsass... siirtymässä "uusille urille?" ;)
Kun sinulla on mahdollisuus liikkua noilla akseleilla niin käyppä joskus täällä, jos et ole vielä käynyt;
http://www.bystrand.com/pic.html
On meidän Emmin kummitädin kesäravintola. ♥
Mukavaa viikonloppua,

tiina. :)

Elsa kirjoitti...

Kiitti viestistäsi! Olen ainoastaan muuttanut blogini näkymää ns. dynaamiseksi näkymäksi. Ja voin halutessani palata myös entiseen ns. perinteiseen malliin. Olkoon näin nyt ainakin vähän aikaa. Laitan mieleen tuon ravintolan, hyvät vinkit ovat aina tarpeen... ;)

kioto kirjoitti...

Hanko on ollut mulla Porin Yyterin lisäksi jo vuosia kesälistallani, mutta enpäs taaskaan ehtinyt kumpaankaan tänä kesänä. Kauniita kuvia sulla näissä postauksissa.

Elsa kirjoitti...

Mutta vielähän ehtii... Yyteri on kiva paikka, ainakin 20 vuotta oli sitten... Sinne pitäisi kyllä mennä.