keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

What if...?


Mitä jos laittaisin huomenna kesäarvonnan pystyyn täällä? Monta rajapyykkiä on mennyt ilman mitään arvontoja, joten nyt lienee korkea aika järjestää arpajaiset. Mutta palaan siihen huomenna, kunhan keksin palkinnon. Tänään olimme taas lännessä retkellä, Tammisaaressa, ja uskokaa tai älkää taas Hangossa.

What if I organized a summer giveway? Many good reasons to it: 4th blog anniversary, summer. But I'll revert to that tomorrow after making decision of the prize. Today we were on a mini trip to the town of Tammisaari and for third time in Hanko also.Taasko niitä uimakoppeja?
Oh now, once again these small huts?

5 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

Ohoh kun on blogin ulkoasu muuttunut! Luulin ensin että tulin väärään paikkaan :-D Luulisin että arpajaiset ovat aina suosittuja joten antaa palaa vaan :-) Hyvää heinäkuun jatkoa.
Katja

Pia kirjoitti...

Jaahas. Ja palkintona vinttikoira? Siitäkin huolimatta, olen mukan! ;)

Kram!
-Pia-

Elsa kirjoitti...

Tai sitten uimakoppi? ;)

Tuija kirjoitti...

No niin olin minäkin, eipä nähty, Me oltiin moottoripyörällä ja kierrettiin kaikki mahdolliset kolkat noin 9 tuntia ajoa..huoh..ihan poikki, mutta oli kyllä ihan kivaa.

Lumo kirjoitti...

Kaikki tuntuvat nyt käyvän Hangossa... itseltäni taitaa jäädä vaäliin tänä(kin) kesänä... Turussa sentän kävin, ja sekään reissu ei mennyt ihan putkeen...