perjantai 3. elokuuta 2012

From Hanko to Hanko

Niinpä niin, loma alkaa olla plakkarissa. Lomani on ollut lähinnä lorvimista ja matkailua lähiseuduille, ja vähän askartelua ja bloggaamista. Hyvä kompo kaiken kaikkiaan. Parasta ovat olleet aikaiset aamunnousut, ja aamutoimien jälkeen takaisin sänkyyn ottamaan parin tunnin tirsat syyllisyyttä tuntematta.

Lähiseutumatkailut alkoivat Hangosta, ja oivan loman lopetukseksi ne päättyivät Hankoon. Ympyrä on sulkeutunut. Huihai, uimakopeista tuli otettua runsaasti kuvia, joista yksi on mielestäni aikamoinen helmi, tai siis olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nimittäin Elli pelästytti kanadalaishanhiparven, ja se laskeutui niin sopivasti uimakopin eteen, ja sain kuin sain napattua - ehkä kesän parhaan - kuvan, joten kiitokset Ellille.

Moimoi vaan loma, oli kivaa, ja tulehan pian takaisin, jookosta?! Onneksi minulla on vielä yksi viikko kesälomaa jemmassa parempaan käyttöön.

Well, my summer holidays are gone. Mostly I have been lazy, sleeping late, doing some DIYs and minitrips to nearby towns and places. These trips started from the town of Hanko, and also ended to Hanko. By the way, the first picture below needed some luck, as a big goose flock was scared by Elli (the jack russell terrier puppy), and the gooses landed just right place nearby the small hut, and I managed to take picture, so thanks Elli!
Vielä on muutama tunti (klo 20 asti) osallistua blogiarvontaani, kts. muutama postaus alempana.
Still time to participate to my blog giveaway (till 8 pm today), see below.

3 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Lomalla parasta onkin lorvailu ja jouten olo... Tehokas ja tarmokas minä pitäisi viikonlopun aikana kaivaa jostain esiin... Huoh..

Tiina kirjoitti...

no on kyllä hieno kuva uimakopeista hanhien kera, hyvä Elli <3

Puumuli kirjoitti...

Aivan upea kesäkuva! Jep, kesäloma alkaa olla jo pulkassa ja vähitellen pitäisi ensi viikolla alkaa suoriutua työmaalle...

T. Sari Puumulista