perjantai 19. lokakuuta 2012

Moneyphant

Ihan pelkkää juhlintaa ei Köpiksen aika ollut, vaan myös vähän shoppailuakin. Olisin voinut viipyä ja ihailla Illums Bolighus'n valikoimaa. Sisustustavaratalo aivan minun makuuni, runsaasti design-sisustustavaroita, aiai!

Musta peltinen säästönorsu (Georg Jensen) on hauska ja vitsikäs, johon todellakin voisin kolikoita jemmata tulevaa reissua varten ;). Pari Design Lettersin keittiöpyyhettä Arne Jacobsenin fonteissa kelpaavat mainiosti keittiööni. Ja sitten vielä kaulaani musta pitkä tupsullinen nahkariipus (Day).

Not just  party time in Copenhagen but made some shopping. Love the interior department store Illums Bolighus. Black money box, moneyphant (Georg Jensen) to save money for future trips. Tea towels of Design Letters with Arne Jacobsen's fonts. And then a black leather tassel necklace (Day).


6 kommenttia:

selma kirjoitti...

Mahtavat löydöt! Noita pyyhkeitä en ole nähnyt vielä missään.Köpis-kuume senkun vaan kasvaa, kun vierailen ihanassa blogissasi.

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Ihania löytyöjä... Illums on aivan mahtava paikka;)

Terkuin, Frida

Päivi Lemström kirjoitti...

IHANIA NUO KIRJAIN-PURKIT JA KIVOJA KÖPISKUVIA! TEKEE NIIN MIELI SINNE!
XX

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Hauskoja tuliaisia. Onneksi Siippa on saman henkinen kuin minä, eli "saan" käydä sisustus- ja vaatekaupoissa ilman, että hän hermostuu. Pelkään vain, että aika loppuu kesken, nähtävää ja tehtävää kun riittää.

Sally kirjoitti...

Ihana reissu ollut teillä! Kauhea kaukokaipuu iskee näitä kuvia katsellessa..

Blogissani on muuten sulle jotain http://countrysally.blogspot.fi/2012/10/haaste-kodin-ykkonen.html

Tiistaiterkuin, Sally

ajatus83 kirjoitti...

Herkullisia kuvia sinulla täällä! Poikkesin katsomaan... :)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan myös minun blogiini os. www.katihannila.blogspot.com

Kaunista talvea! <3