maanantai 11. maaliskuuta 2013

My beauty passions

Minulla on pari kauneusintohimoa, joihin olen täysin koukuttunut.

Täällä olen pari kertaa kertonut että minulla on geelirakennekynnet, jo viidettä vuotta. Olen erittäin konservatiivinen mallin ja koristeluiden suhteen, noin 98 % minulla on valkoinen ranskalainen manikyyri ja neliönmallinen muoto. Joskus harvoin "hulluttelen ja repäisen". Tykkään että kynnet ovat laitetut ja siistissä kunnossa. Voin tehdä kaikkea, askarrella, tehdä käsitöitä yms. ilman mitään vippaskonsteja. Tosin tiskatessa minulla on kumihanskat, mutta niin oli ennen aikaa geelikynsienkin.

Perusranskalainen:

 
"Hulluttelukynnet": vasemmalla sulkakynnet, ja oikealla nykyiset liukuvärjätyt:  
Toinen kauneusintohimoni on ripsipidennykset, melko uusi juttu minulla, ei vielä vuottakaan. Vaikka luonnostaan ripseni ovat suhteelliset pitkät, niin ripsipidennykset helpottavast elämää, silmien meikkaus jää minimiin, ja olen lähtövalmis hyvinkin nopeasti.  Alla olevassa kuvassa minulle laitettiin molempiin räpsyttimiin yksi hopeablingblingripsi.
 
 
Käyn kynteni ja ripseni laitattamassa Nailluxissa jossa on erittäin mukava käydä. Anneli ja Hiie ovat ammattitaitoisia ja osaavia naisia. Vankka kokemus näkyy kaikesta. Ystävällistä ja hassun hauskaa palvelua. Voin lämpimästi suositella. Olen ollut aina tyytyväinen, ja rentouttava hetki itselle kerran kuussa antaa paljon.9 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Kauniit ja hienoa katsella kynsiä, joista pidetään huolta, minulla se ongelma, että teen niin rajua puutarhahommaa keväästä syksyyn, ettei taida onnistua, kun ei meinaa hanskatkaan pysyä ehjänä. Talviaikaan varmaan onnistuisikin.

Mari kirjoitti...

Kauniita kynsiä. Minulla oli geelikynnet jokunen vuosi sitten mutta kyllästyin huollattamaan niitä :) Tuota ripsippidennystä oilisi joskus kiva kokeilla, minulla on ikävä kyllä tosi lyhyet ripset. Mutta se huollattaminen taas siinä... :)

Marja kirjoitti...

Mulla ihan sama juttu.. olen ollut noin viitisen vuotta koukussa rakennekynsiin, viimeisen vuoden ajan tällaisiin "kevyempiin" geeleihin (BioSculpture?) joiden alla oma kynsi ei kärsi yhtään. Ja sama mulla.. pääsääntöisesti aina ne perusranskikset ja hulluttelukin juuri yhtä hillittyä kuin sinulla :) Tosin nyt olen ollut monta kuukautta koukussa ashes of roses -nimiseen nudesävyyn, siitä kärjet ja päällä hieman hopeahilettä. Niin mun "väriset" eli värittömät :D

Mitä tulee ripsiin niin.. voihan koukutus. Nehän mulla on myös enkä ihan heti luopuisi. Tosin mulla on niin ohuet ja hennot ripset itselläni, että myös kestoripsien pitää olla kaikista ohuimpaa ja suht lyhyttä laatua - jotta omat ripset ne kestävät. Mutta kyllähän nämä helpottavat elämää ja nopeuttavat aamuja...

mirka kirjoitti...

Kauniit nuo liukuvärjätyt.
Miten ripset pysyvät, itseäni mietityttää kun laitan luomivärin ja rajauksen liki päivittäin ja ne pitää pestä pois iltasin..joten...lähteekö ripset nopsaan mukana jos joutuu pesemään meikkiä pois?

Päivi Lemström kirjoitti...

Aahh ihanaa, olen molempia miettinyt monet kerrat...miten ripset kestävät sen muun silmämeikin putsaamisen, koska rajaan silmäni päivittäin? Sekä kynnet, että ripset näyttävät upeilta!!!
xx

Elsa kirjoitti...

Mirka, pesu hellävaraisesti ja ainoastaan vesipohjaisella silmänmeikinpostoaineellä. Ja ripsiharjalla kevyesti. Toisaalta ripset ovat niin komeat ettei rajausta välttämättä tarvita.

Lady of The Mess kirjoitti...

Kauniit ovat nuo kyntesi - minäkin pidän sellaisista melkein värittömistä sävyistä - syy on tosin se, että olen laiska hoitamaan kynsiäni ja inhoan lohkeilleita kynsilakkoja - noissa vaaleissa ei näy niin hyvin, jos on vähän lohkeilleetkin. Itselläni on paksut kynnet, jotka kasvavat todella nopeasti, joten en oikein ole koskaan noista geelauksista innostunut. Mutta ripsipidennyksistä olen haaveillut jo kauan. Minulla on suht paksut ja pitkät ripset, mutta aivan värittömät ja kestovärikin kuluu tosi nopeasti pois. Mutta pelkään laitattaa, sillä nukun vatsallani ja siitä nimenomaan varoitellaan noiden kestoripsien kanssa. Samoin joudun käyttämään kosteustippoja silmissäni ja ne reagoivat muutenkin helposti kaikkiin ärsytyksiin, joten pelkään myös sitä, että silmät vuotaisivat koko ajan. Mutta tutkinnassa ja harkinnassa ovat - kyllä ne helpottaisivat aamulähtöjä huomattavasti;)
Mukavaa viikkoa sinne!

Ainosofia kirjoitti...

Hei Elsa,
samat mieltymykset täälläkin.

Minulla on onni kun tuttavani tekee työkseen kynsiä ja ripsiä. Niinpä saan edullisesti toteutettua kuukausittaisen huoltoni.

Ranskalainen manikyyri on minunkin suosikki, jota eniten käytän. Joskus pientä vaihtelua muilla väreillä.

Kauniit ovat kyntesi sekä säihkyripset :)

annieveliina kirjoitti...

Ranskalainen manikyyri on kyllä ihan huippu!! :) Yks ehoton mun suokkari myös :)