lauantai 16. maaliskuuta 2013

Oliivipuu

Uusi oliivipuu on taas kierroksissa, entinen kuivui talven aikana. Niin käy joka vuosi. Onpa ihanainen auringonpaiste, kirkkaan sininen taivas, kirpakka pakkanen, taidan lähteä ulos. Mukavaa viikonvaihdetta!

New olive tree as the old one died during the winter. It happens every winter.  What a sunshine, blue sky and rather cold weather. Have a nice weekend!7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oij, jag tycker! Minunkin tekisi mieli ostaa uusi, en vaan osaa oikein pitää näitä hengissä :D Mukavaa viikonloppua! :)

Akissfromthepast kirjoitti...

upea kuva. jännä ettei se oliivipuukaan meinaa kestää.. multa kuivui kans mun puksi-puu ja vähän harmittelin sen kohtaloa, kasvoi talven aikana mutta olis varmaan pitänyt viedä se kellariin.. sit lehdet vaan kuivahti vaikka kastelin.. eikä hajuakaan siitä mitä tein väärin :D
aurinkoa viikonloppuusi!

Nuppu Home kirjoitti...

Kaunis ja harmooninen asetelma. Mulla ollut rosmariini, mutta sekin kuivui talvella.

Katja - Bag End kirjoitti...

Sama täällä, eli vanha oliivipuu on melko vainaa, vaikkakin kituutteelee tuolla yläkerran portaiden puolella. Uutta en ole hankkinut ja ajattelin seuraavaksi metsästää rosmariinia joka on puun muotoon trimmattu. Voisi olla helpompi pitää hengissä. Katsotaan.

Hyvät viikonloput,
Katja

selma kirjoitti...

Sinun ansiostasi suuntasin tänään Wanilla roseen ja olipas upea facelift tehty. Olisin voinut tuoda paljonkin mukanani! Kolme juttuu lähti:)

-HEINI- kirjoitti...

Niin upea kuva! Ja nyt himottaa käydä etsimässä olivipuu kaupasta :). Samoin sullekin ihanaa viikonloppua :)

IMAGE black and white kirjoitti...

Kaunis kuva. :)