perjantai 31. toukokuuta 2013

HEMMOTTELUA

Toukokuu on finaalissa, ja huomenna koittaa kesäkuu. Ja kesälomaan enään kaksi viikkoa. Fiilis on todellakin upean sään johdosta jo kesäinen, onhan sitä jo odotettu, tovi jos toinenkin. Tähän kuluneeseen viikkoon mahtui runsaasti itsensä hemmottelua - ripsenpidennykset, geelirakennekynsien huolto, kasvojen hedelmähappohoito (tehokas couperosa-iholleni), kollageenihoito silmänympäryksille ja niska-hartia-hierontaa. Ei lainkaan huono viikko ja ensi viikolla kaiken kukkuraksi jalkahoito. 
 
Huomenna ehdottomasti käymään pari päivää sitten avautuneessa Granit'ssa. Monessa blogissa on näkynyt jo kuvasatoa, mm. täällä. Mukavaa viikonloppua, ja onnittelut kaikille valmistuneille ja todistuksensa saaneille!
 
May on almost behind and June starts. Only two weeks for summer holidays. We have had all week warm and sunny. During this week I have pampered myself with lash and nails extensions, face treatment, neck and shoulder massage. Not too bad at all and even next week I am going to have my feet treated.
 
Tomorrow must go and see just opened Granit  interior store. Many Finnish bloggers have already made posting of Granit opening, for instance more here.
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Pyörähdin eilen Granitissa. Hetken tuntui kuin olisi Tukholmaan tupsahtanut. Samanlainen ihana tunnelma kuin jokaisessa Granit-liikkeessä. Ihania tavaroita, kaunista sommittelua ja ja ja... Tästä tuli lempikauppani Helsingissä!

TeSa kirjoitti...

Itsensä hemmottelu on ihan parasta.

Tiina A kirjoitti...

Oi, sulla ollut ihana hemmotteluviikko! Itse olen ollut flunssassa Lontoon reissun jälkeen:(, eilen tosin kävin karvojenpoistossa ja kasvohoidossa ja olo parani kummasti.
Vautsi, Granit tullut Suomeen!