keskiviikko 2. lokakuuta 2013

DIY: CONCRETE DIAMOND

Valmis! Ne betonitimantit siis. Onnistuivat melko hyvin, pysyivät ja pysyvät muodossa, terävät kulmat ovat selkeät. Sain ystävältäni sementtilaastia, jonka raekoko 1 mm, ehkä parempi tulee isompirakeisesta. Kuivumiseen meni runsaat neljä päivää, eilen otin muotit pois. Alkuperäinen idea ja ohje täältä ja edellisessä postauksessani havaintoja muotin tekemisestä. Näissä kauneus ja karkeus kohtaavat lumoavalla tavalla. Timantit ovat ikuisia, nämä erityisesti.
 
Now the concrete diamonds are ready. Shape is well balanced and the edges are clear. It took over four days for getting dry. In these beauty and roughness meet each other in an amicably way. Original idea and instructions from here. Diamonds are forever!
 
 
 

13 kommenttia:

Syhi / Syhinä-blogi kirjoitti...

Todella hyvin onnistuivat! Aloin tekemään itsekin timantti-muottia, valan samalla kun teen OK-kirjan kynttilänjalkoja :) Kiitos ideasta!

AnuElina kirjoitti...

Hienoja ovat eikä varmaan kovin vaikea tehdä itse. Näin "ostovalmiin" version Perobassa. Hetken hypistelin, mutta jätin ostamatta.

Anne-Mari kirjoitti...

Upeat. Mulla on menossa joku betonivimma myös, sain siskolta just 3 kpl kynttilän jalkoja jotka oli tehty ruokaöljypulloihin.
Kuvattu blogiini jos haluat kurkkailla;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Aivan upeita. Näissä on sitä jotain. Hyvin sait onnistumaan. Kiitos inspiraatiosta!

Elisa kirjoitti...

Wau, miten hienot!!! Tuli hirveä himo betonin tekoon... Kiitos. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeita!!!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Hienot. Jotenkin kauniin pysähtynyt tunnelma kuvissa.

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei noissa on särmää! Mutta minä olen niin poropeukalo etten uskalla edes kokeilla tuollaisten tekemistä... olisi koko tönö sementin vallassa :-)

JuttaEmilia// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Huikeen hieno idea! Ja toteutus tietysti myöskin :)

Silja Maaria kirjoitti...

Kyllä minäkin vielä...! ;) Tosi hienot!
Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

mokkakissa kirjoitti...

Hyvä ja noilla voi motata murtovarasta...

Vilja kirjoitti...

Todella kauniita! Kunpa itsekin jaksaisin askarrella moisia.

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Tosi hyviä tuli! Itse kokeilin valaa kynttilänjalkoja vaan en malttanut odotella tarpeeksi pitkään kuivumista - toisesta murenikin sitten osa pois..Mutta kaiken kaikkiaan kiva materiaali ja siitä voi tehdä vaikka mitä :)