sunnuntai 17. marraskuuta 2013

CASH BACK

Pääsin mukavaan yhteistyöhön, sellaiseen jossa on mahdollista saada suut makiaksi!

Oletko kuullut miten ansaita rahaa verkko-ostoksistasi? Kyse on Ostohyvitys-verkkopalvelusta, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksistaan. Sitä voisi ajatella bonuskorttien ja kanta-asiakasohjelmien sähköisenä vastineena. Siis ei lainkaan hullumpi idea.

Ostohyvityksen piirissä on edustava määrä kotimaisia ja ulkolaisia verkkokauppoja, yhteensä noin 450. Pongasin monta tuttua verkkokauppaa, kuten esim. Finnish Design Shop, Weranna's, Sokos, Nelly, Boozt, On24, Skandinavian Design Center jne.

Systeemi on erittäin yksinkertainen. Ostohyvityksen käyttäjät saavat rahaa takaisin Ostohyvityksen kautta tekemistä nettiostoksista. Kun ostat Ostohyvitys.fi-sivujen kautta esim. Nelly.com'sta 100 eurolla,, niin tilillesi palautuu 11,50 euroa, tai 200 eurolla, niin palautussumma tuplaantuu. Siis rahaa takaisin.

Miten homma sitten toimii käytännössä? Rekisteröidy ensin ilmaiseksi Ostohyvityksen jäseneksi. Kannattaa liittyä tästä linkistä, niin saat suun makeaksi. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään sivustolle ja valitse verkkokauppa, jossa haluat asioida tai etsi haluamasi kauppa oikean ylälaidan hakukentässä. Klikkaa verkkokauppaan Ostohyvityksen sivulta ja tee ostoksia normaaliin tapaan. Ostoksesi verkkokaupassa seurataan sähköisesti ja tiedot toimitetaan edelleen Ostohyvitys.fi -sivustolle. Muista, Sinun täytyy klikata verkkokauppaan aina Ostohyvityksen kautta, jotta ostohyvitys kirjaantuu Sinulle. Jatkossa tsekkaan aina ensin josko ao. verkkokauppa on Ostohyvityksen piirissä, sillä tämä kuulostaa niin hyvältä palvelulta.

Ostohyvitys-palvelussa luotiin lukijoilleni elsass-kampanjasivusto, jonka kautta saat suklaalevyn. Suklaalevyyn on oikeutettu tältä sivulta Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi 31.12.2013 mennessä liittynyt ja palvelua 31.12.2013 mennessä kokeillut uusi palvelun käyttäjä. Palvelun kokeiluksi katsotaan ensimmäisen käyttäjälle bonuksia tuottavan verkko-ostoksen tekeminen palvelun kautta.

Hyvia verkko-ostoksia Sinulle!

Sorry, this time only in Finnish, this is about Finnish cash back system.
1 kommentti:

nina kirjoitti...

Kitti vinkistä (ja ohjeista)!
Taidanpa hyödyntää.

Hyvää tuulispäivää (AURINKOISTA)!