tiistai 18. maaliskuuta 2014

KEVÄÄN ENSIMMÄISET

Kevään ensimmäiset parsat on syöty. Vihreänä tietysti. Helppous on minulle keittiössä tärkeää ja siten tein yksinkertaisen öljy-valkosipuli-yrtti-sitruunakastikkeen ja keitin parsoja suolavedessä noin nelisen minuuttia. Oikeaa pikaruokaa ja herkkua, jota voisin syödä vaikka joka päivä.
 
The first asparagus of the spring are eaten. I made a simple oil-garlic-herb-lemon sauce and  cooked the asparagus some four minutes in salt water. A real fast food and so delicious that I could eat them every day.


7 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Oi nam! Ovat muuten hyviä myös käärittynä pekoniin ja dipattuna löysäksi keitettyyn kananmunaan, sormisuolaan ja mustapippuriin :)

Kamomilla kirjoitti...

Oi nam! Ovat muuten hyviä myös käärittynä pekoniin ja dipattuna löysäksi keitettyyn kananmunaan, sormisuolaan ja mustapippuriin :)

ssiiri kirjoitti...

Nam, minäkin tahdon jo parsaa!

Milla kirjoitti...

Kehtaan nyt myöntää, että parsainnostus ei ole koskaan auennut minulle, mutta tänä keväänä voisi yrittää hurmaantua ;) Oli meinaan niin herkulliset kuvat!

Päivi Lemström kirjoitti...

Ihanat ja kauniit parsat, nam!
XX

Jane kirjoitti...

Oi! Nytkö parsakausi on alkanut! Näyttää herkulliselta!

Sally kirjoitti...

Joo, tiedän tunteen. Voisin syödä kans parsaa monta kertaa viikossa! Ja parmankinkkuun käärittynä aivan loistavaa!