lauantai 26. huhtikuuta 2014

LOPPUUNMYYNTI

Käväisin eilen Wanilla Rosen Hyvinkään liikkeessä, jossa on (valitettavastii) loppuunmyynti. Kaikki pois vähintään 30 %:n alennuksella. Riitta lopettaa kivijalkapuodin - suuri harmitus tähän kohtaan, mistä ihmeestä jatkossa löydän tällaisen valikoiman sisutusjuttuja. Ai että siellä on vaikka mitä ihanuuksia puoti pullollaan - ainakin vielä. Nopeat saavat parhaimmat, joten kipin kapin paikalle mikäli mielit sisustus ja vaateihanuuksia.

Minulle tarttui mukaani raidallinen Tine K:n korikassi mustilla paljettiraidoilla, raitamaljakkoa ja -pussukkaa. Musta on vissiin tullut (yhä enemmän) raitahullu.

5 kommenttia:

Jutta / oblik. kirjoitti...

Tuo korikassi on täydellinen.

Näyttää sellaisilta tuotteilta, että olisi varmasti kuin taivas myös minulle. Harmi, että välimatka on turhan pitkä.

Ja todella kurjaa kun kivijalkamyymälät lopettavat. Se on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Valitettavasti.

jauhotoukka kirjoitti...

Liike on ollut tosi kiva,mutta on mun mielestä mennyt joka arkipäivä klo 17 kiinni,niin eihän sinne kerkii töitten jälkeen ostoksille.

idylloghim.blogspot.com kirjoitti...

Så fine bilder og ting du har der:)! Klem Ann Elin

Jessica kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt ja kiitos tästä vinkistä! Sattumalta meillä oli juuri viime lauantaina miehen kanssa kahdenkeskistä shoppailuaikaa ja Wanilla Rose oikeastaan melkein matkan varrella. Itse löysin tieni liikkeeseen vasta ensimmäistä kertaa ja kertakaikkisen ihana putiikki olikin (todella surullista, että lopettaa toimintansa). Teinkin sieltä muutaman aivan huippulöydön! :)

Rakkaudella Riikka kirjoitti...

Noita Tine K:n raitamaljakot taitaa olla tosi pop (myös Ruotisissa) ja oonkin haaveillut siitä. Kivoja löytöjä teit muutenkin :)