sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

KESÄINEN TUOKSUPAKETTI

Sain mukavan meilin Dermosilta (klik)  jossa minulta kysyttiin josko haluaisin testata heidään uutuustuotteitaan. Ja helppohan tuohon kysymykseen oli vastata myötävästi sillä Dermosilin tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, niitä olen tilaillut vuosia työkavereiden kanssa. Yksi pakko-saada ja ehdoton suosikkini on ollut jo vuosia, nimittäin Skin Comfortin Glowing Kasvoseerumi, justiinsa ihanteellinen minun couperosa-iholleni, tuo kaivattua hehkua kasvoilleni.
 
No, eipä aikaakaan kun postista tupsahti paketillinen Dermosil-tuotteita testaukseen. Mikä ihana kesäinen tuoksu paketista tulikaan sen avattuani. Apilan ja raparperin tuoksua, lupaavaa.
 
Iholle Summer-tuotteita, apilan tuoksuisesta suihkugeelista taisi tulla kesän suosikkini alta aikayksikön, tuoksu on miellyttävän raikas ja kesäinen. Samansarjan ihonhoitovoiteessa on  aloe veraa, kuten suihkugeelissäkin. Iho jäi mukavasti kosteaksi käytön jälkeen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisustukseen käytännöllistä Living-sarjaa - käsisaippuaa, astianpesuainetta, keittiökäsisaippuaa sekä huonetuoksua. Näissä tuotteita yhdistää raparperin ja vaniljan tuoksu. Niin kesäinen fiilinki.  Tuo huonetuoksu on minulle täysin uutta, tikkuja pulloon ja eipä aikaakaan kun miellyttävän raikas tuoksu leviää huoneeseen. Tykkään.
 
Mikäli innostuit, niin katso täältä lisää (klik).Postaus on blogiyhteistyö.

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania nuo putelitkin jo pelkästään!!! :)

JohannaL kirjoitti...

Tosiaan ihania pelkät purkit :) Dermosil on tuttu tuote täälläkin.