tiistai 5. elokuuta 2014

ROAD TRIP: KALLO & RÄPSÖÖ

Muutama postaus sitten hehkuttamani road trip ei suinkaan päättynyt Yyterin dyyneille vaan sieltä jatkoimme edelleen Mäntyluotoon Kalloon, jossa pieni majakka ja karut kalliot, ja meri todella lähellä. Sieltä matka eteni Reposaareen, joka on maaginen kylä, kuin aika olisi pysähtynyt viime vuosisadan alkuun. Vanhoja puuvilloja ja puuaitoja meren rannalla. Junnilan linnakepuisto lammen rannalla on sadunomainen ja romanttinen nähtävyys. Reposaari on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kesäaikaan.
 
Our road trip continued from the sand dunes to these surroundings; sea, rocks, small village of Reposaari with wooden villas.
 
Mäntyluoto: KalloMäntyluoto: Kallon majakka


Reposaari

 
Reposaaren pikku satamasta

 
Junnilan linnakepuisto
 

4 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Nämä käymäsi paikat ovat minulle rakkaita. Olen niin rakastunut Reposaareen, että haaveissani on pieni kesäasunto sieltä. Isälläni on Siikarannassa pysyvä asuntovaunupaikka ja siitä on kävelymatka Reposaaren 'keskustaan'. Merimesta on upea kalaravintola Reposaaren kärjessä - huomasitteko käväistä?
terkuin Riitta / Nuppu Home

Pieni Lintu kirjoitti...

Vau mitkä maisemat!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Voi ihana Kallo ja Reposaari! Tämä oli aivan suosikkipaikkani hengenvetoon Porissa asuessamme. Ikävä on noita maisemia, aina, vaikka noista ajoista on jo kaaauan.

Häivähdyksiä Piia kirjoitti...

Ihania kuvia. Nuo puuveneet on niin huippuja. JOs asuisin veden äärellä olisi sellainen saatava :)