torstai 5. helmikuuta 2015

BACK


Lomaviikko Espanjan Aurinkorannalla on vietetty, ja paluu arkeen on ollut jokseenkin rankkaa. Tärkein loman anti oli breikki arjesta, valo, uuden näkeminen ja kokeminen. Pidimme "tukikohtaa" Fuengirolassa, ja sieltä käsin teimme päivän retkiä ympäriinsä. Paljon tuli nähtyä ja koettua, vielä on runsaan kuvasaaliin käsittely kesken. Muutaman postauksen lomastani ajattelin tehdä. Instagrammissa jaoin reaaliaikaisia kuvia. Jos ne kiinnostavat, klikkaa tänne.
 
Back home from my Spanish holidays, spent a week in Costa de Sol. We had our "base camp" in Fuengirola from where we made a day's trips to nearby locations. I am still going through the holidays pictures but soon I am sharing a part of them. In instagram I have already shared some photos, click here if you are interested.
 


 
 
 
 

3 kommenttia:

Tante Mali kirjoitti...

Elsa, how wonderful having holidays in the south. Spain is so lovely!!! AND warm now!!!
Had fun to watch your pics
alls my best
Elisabeth

My little silver linings kirjoitti...

Onpas ihanat nuo ensimmäisen kuvan pikkupallat <3 Ihanaa viikonloppua!

Nuppu Home kirjoitti...

Oih, ihania kuvia. Kävin kurkkaamassa kuvasi instanssa ja tuli niin niin ikävä samoille seuduille. Olemme olleet F:ssä 1-4vko kohta kymmenen vuoden ajan ja aina siellä on uutta nähtävää vuokrakaaralla kierrellen! Oi oi sinne pitää päästä tänäkin vuonna!