perjantai 3. huhtikuuta 2015

MUNAJUTTUJA

Otan minäkin osaa munakeskusteluun. Paras pääsiäismuna on mielestäni Mignon-muna. Kauniisti pakattuna neljän munan pahvikennoon. Pari Mignon-munaa riittää tyydyttämään suklaahimon, ja sitten nähdään vuoden päästä taasen. Iloista Pääsiäistä!
 
Happy Easter! Just love these Finnish chocolate eggs of Mignon. Empty egg shells are filled with milk chocolate. A nice finishing touch is that the eggs are nicely packed in four-egg-carton.
 



 

8 kommenttia:

Frida - Koti kaupungin laidalla kirjoitti...

Tykkään näiden lookista, mutta ostan kotiin vasta sitten, kun alkavat tekemään näitä valkosuklaalla.
Näin!
Nyt minäkin olen ottanut osaa munakeskusteluun:))

Elsa kirjoitti...

Toivotaan että alkavat tehdä valkosuklaasta. ;)

Anu kirjoitti...

Pelkkä maitosuklaa (se sininen) olisi nami... Hyvää pääsiäistä!

Päivi Lemström kirjoitti...

Oi, rakastan Mignon munia ja olenkin niitä syönyt jo yli kymmenen...ihan hävettää...hyvää pääsiäistä sinne!
XX

Frau Schmitt kirjoitti...

These are chocolate eggs? Cool idea! Your pictures are awesome. Happy Easter from Germany,
Stephanie aka FrauSchmitt

Elsa kirjoitti...

Juu, sininen on parasta.

Elsa kirjoitti...

Oi, 10! 😍

Elsa kirjoitti...

Yes, chocolate eggs in real egg shells!