lauantai 20. kesäkuuta 2015

IKEA + ILSE = SINNERLIG


Elokuussa IKEA-tavarataloihin saapuva SINNERLIG-mallisto on syntynyt yhteistyössä suunnittelija Ilse Crawfordin kanssa. Tuotteissa yhdistyvät huippusuunnittelu ja edullinen hinta, ja niitä on miellyttävä koskettaa. Väriharmonia on rauhoittavaa katsella. SINNERLIG-malliston tuotteita yhdistävät luonnonmateriaalit, orgaaniset muodot sekä pienet eroavaisuudet ja epätäydellisyydet, jotka tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen.  Korkin lisäksi SINNERLIG-mallistossa on käytetty massiiviakasiaa, keramiikkaa, suupuhallettua lasia, puuvillaa sekä nopeasti uusiutuvia ja siten ekologisia bambua ja meriheinää. Tuskin maltan odottaa että pääsen katsomaan ja koskettelemaan. Korkkipenkki kolahti täällä.
 
Ikea's SINNERLIG collection designed by Ilse Crawford comes out on August on Ikea stores. Love the collection's natural elements as well as the natural materials, such as cork, bamboo, hand blown glass, cotton. In this collections I see many must-haves, like the daybed and cork benches.
 
Pictures: via Ikea2 kommenttia:

idis & interiööri kirjoitti...

Sohva näyttää tosi hyvältä!!! Ja korkkipenkki on aika hauska :) Hyvää Juhannusta!

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

On kyllä kivan näköinen sohva ja penkki! Tällaiset uutuudet on kyllä tervetulleita Ikean valikoimiin :) Hyvää juhannusta!