lauantai 20. helmikuuta 2016

DUSTY PINK

Entäpä tämä asunto? Mitä tunteita/mielipiteitä se herättää? Tässä asunnossa mennään toiseen ääripäähän verrattuna edellisen postauksen maskuliiniseen unelmakämppään. Hyvin naisellinen ja sensuelli. Sumuinen, ihan hieman pastellinenkin väripaletti hurmaa. Kuluneet tiiliseinät, String-hyllyt, kukkatapetti, kylpyhuoneen shakkiruutulattia, Thonet-tuolit -  kiinnittävät huomioni ja ovat keskenään suloisessa sopusoinnussa. Tämä myynnissä oleva asunto  on ruotsalaisen bloggaajan Another side of ths life'n koti.

What do you think about this feminine apartment? Sensual, dusty pink colour palette. My interest is aroused with String shelves, brickwalls, floral wall paper, badroom's black and white floor, Thonet chairs. All goes so well together. By the way, the blogger of Another side of this life lives in this apartment. 

Source: Entrance Mäkleri (click for more pictures)
2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Omaan makuuni tässä asunnossa on vähän turhan levotonta, aika paljon kaikenlaista esillä.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Mun mielestä oli enemmän hyvää kuin huonoa, ihan kaikesta en tykännyt,kuten suihkuverho ja moni muu pieni juttu, isot linjat oli ok, mutta onkokaan sellaista, missä kaikesta tykkäisin. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.