tiistai 18. huhtikuuta 2017

RUOKAHALU KASVAA SYÖDESSÄ


Makuuhuoneen piristykseksi ei riittänyt Tove Frankin julisteduo (klik), vaan ruokahalu kasvaa syödessä, tiedättehän tunteen?
 
Uusi yöpöytä tarvitaan tietysti. Se vaati pientä rymsteerausta, vaihdoin valkoisen Kartellin valkoisen Componibilin eteiseen (oiva kapistus nyt pipoille, huiveille  ja hanskoille) ja eteisestä yöpöydäksi vanhat A-tikkaat, kuluneet ja täynnä maalipisaroita. No, uudelle lampulle olisi sitten tilaus, sillä eihän tikkaisiin saa kuin nipistinlampun kiinni. Eikun Ikeaan mars! Musta Hektar-lamppu passaa tähän tarkoitukseen mainiosti. Okei, eihän vielä ole ihan täydellistä tämäkään. Pikkupiru syöttää ajatuksen pieniin ja ahneisiin aivoihini että uusi päiväpeitto olisi enemmän kuin tarpeellinen. Uudestaan Ikeaan, pehmeä tuplaleveä untuvapeitto voisi olla kiva, ja sen hankin. Olisiko nyt ruokahaluni tyydytetty? Kyllä, nyt tunnen itseni kylläiseksi, ainakin vähäksi aikaa, kunnes se pikkupiru päässäni muuta ilmoittaa.
 
Made some changes in the bed room. The old and worn ladders are ideal as a bed side table, on which I attached a Hektar wall lamp from IKEA. An eiderdown would suit on the top of bed as a cover.


 

2 kommenttia:

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

MIII like <3!

M A R I K A kirjoitti...

Kaunista, hektarin lamput ja tikapuut löytyy täältä niin kauniit ja monikäyttöiset.