torstai 27. huhtikuuta 2017

YSTÄVÄKIRJA - BLOGGAAJAN VERSIO

Tämän mukavan ja toivottavasti minusta lisää kertovan haasteen bongasin jostain blogista hetki aikaa sitten. Otatko haasteen vastaan? Nappaa ihmeessä mukaan.

Nimeni on ... Elsa

Jotkut kutsuvat minua... Anuksi, Hanneleksi, Anteroksi, Paavoksi, Mukiksi. Mutta älä kysy miksi. Ehkä vain siksi että rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Olen syntynyt... Turussa esikoislapsena, minulla on yksi sisko.

Pienenä olin ihan varma, että minusta tulee... kahvinkeittäjä. Minusta oli pikkulikkana todella hienoa katsoa kun äitini keitti kahvia. En ole koskaan juonut kuitenkaan kahvia, enkä juo muutakaan lämmintä juomaa, ellei ole ihan pakko.

Mutta minusta tulikin... myynti-ihminen graafiselle alalle. Onhan minussa vähän bloggaajankin vikaa, kesällä blogini täyttää 9 vuotta.Kolme parasta piirrettäni... luovuus, pitkäjännitteisyys, sisukkuus, sarkasmi. Taisi tulla neljä, joku voisi sanoa että sarkasmi ei ole hyvä piirre. Tiedä häntä.

Kaupunki... Helsingissä asun nyt, Milanossa olen joskus asunut,  Pariisi ja Kööpenhamina ihastuttavat ja Amsterdamiin haluaisin päästä. Kaupunkien suhteen olen Eurooppa-keskeinen.

Biisi... Antti Tuiskun "rahan takii" soi päässäni koko ajan, vähän jo korvamatonakin. "Oijoijoijoi, elämä on julmaa, mun pakko twerkkaa, että saisin fyrkkaa..."

Juoma... Lempijuomani on vesi ja kuohuviini riippuen tilanteesta.


 
Sarja... Minulla on monta tv-lempisarjaa, kuten esim. Orange is the Black, skandinaaviset rikossarjat (kuten Silta, Kylmäveriset tappajat, Dicte), Downton Abbey.

Kosmetiikkatuote... Ripsien pidennykset, no, ei mikään tuote mutta pidennykset helpottavat arkipäivän meikkausta. Huultokiilto (nyt käytössä Kiko Milanon kiiltoja) on must meikkilaukussa.

Sovellus... Pinterest - ehdottomasti. Siellä voisin viettää tuntitolkulla aikaani, ja se on takuuvarma paikka löytää ideoita. Pinterestissa minulla on yli 320 000 seuraajaa. Pinterestistä minut löytää: klikkaamalla tästä.


Instargrammaja ... Kyllä minut löytää instastakin: elsass_insta. Muutamia lempitilejäni mainitakseni ovat mm. Helt Enkelt,  monday TO sunday HOME, helhome jne.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen... Nukkuisin, valokuvaisin, tekisin enemmän askarteluja, käsitöitä yms. tee-se-itse-juttuja.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä... en yhtään mitään, sillä en käytä ao. sovellusta. Automatkoilla kuuntelen radiota, sieltäkin bongaa hyviä biisejä, joita sitten voi vaikka kaivaa esille YouTubesta.

Pakkaan mukaan matkalle... Kamera tilpehööreineen lähtee aina mukaan. Lisäksi pakkaan laukkuun mustia mekkoja, mustia tunikoita, mustia legginssejä, mustat ja väripilkuksi (hih!) valkoiset tennarit. Voisiko tästä mitenkään päätellä mikä on lempivärini?Mitä teen kotona, kun kukaan ei näe... Puhun, laulan itsekseni.
Viimeisin sisustusostokseni... Tove Frankin printtijuliste, Ikeasta Hektar-lamppu ja untuvapeitto, Tine K Home ruukku.
Paras tapa tuhlata 50 euroa... Ruokaan tai sisustusjuttuun.
Ohjenuorani elämässä... Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Mae Westin mukaan ei pidä tehdä samaa erehdystä kahdesti, ellei se kannata. Siinäkin on jotain lohdullista.

Näin tällä kertaa! Torstai on toivoa täynnä.

Sorry, this time only in Finnish!

 
All photos: by elsass

1 kommentti:

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Hauska, ja voin kompata sua aika monessa asiassa, mullakin aika monta lempinimeä, voit vaan kuvitella mihin kaikkeen Pia taipuu, Köpis ja Amsterdam saa multakin peukun, skandidekkarit täälläkin kolahtaa, Dicte menossa, matkalle lähtee samat kamat mukaan, nykyään myös vaatetuksesta löytyy myös vihreetä :).
Sekä laulamisen ja keskenäni puhumiksen lisäksi mun Kikon huulikiilto kulkee aina mukana.

Ihquu vappua ja toivottavsti treffataan pian<3!