keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

KESÄMÖKKIHAAVEILUA

Aina silloin tällöin iskee kesämökkikaipuu. Etenkin justiinsa Asuntomessujen jälkeen. En ole koskaan viettänyt mökkielämää, joten sitäkin pitäisi kokeilla. Törmäsin kesämökki-ihanuuteen, joka on laitettava näytille ja itselle muistiin. Ulkonäöltään muistuttaa kovasti lempitaloani, Kannustalon Latoa, samanlainen selkeä ja yksinkertainen latomainen profiili. Taloa ympäröivä terassi riittävän suuri, ja toimii lisähuoneena ja kesäkeittiönä. Sisustuksen valkoinen vaakatasossa oleva lauta miellyttää kovasti, ja lisää tilan tuntua 43 m2:n kompaktiin mökkiin. Puhumattakaan korkeista lattiaan ulottuvista ikkunoista.  Ja kun tämän unelman saisin sijoitettua merenrannalle, ja se olisi jo täysi kymppi - ellei enemmänkin.
 
Having some summer cottage dreams.
 6 kommenttia:

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Onpas ihana! Ja istuu kyllä minunkin makuun hyvin, kun oma talo muistuttaa jonkin verran tätä ja on juuri Ladon pohjalta suunniteltu. Meiltäkin löytyy musta keittiö ja valkoista vaakapanelointia. :)

Mila kirjoitti...

En ole ollenkaan mökki-ihmisiä (mm. kaiken maailman pörriäiset ja öttiäiset, ulkohuussit, käsin tiskaaminen ja ajatus loputtomasta kesäisestä työleiristä vielä näin kädentaidottomana karmivat selkäpiitä), mutta tämä on kyllä hirmuisen kivannäköinen kokonaisuus! Ihanan raikas ja selkeä.

Anu T - Arjen timantteja kirjoitti...

Tuolla viihtyisi kyllä! Ihanan selkeä möksä ja kuten sanoitkin, meren rannalla tuo olisi täyden kympin paikka.

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Viihtyisin ja minunkin lempparitalo on ehdottomasti Lato.

Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

On todella kaunis ja yksinkertainen! Ainoa miinus noissa Lato-tyyppisissä ratkaisuissa on se, ettei niissä ole huomioitu ollenkaan Suomen sääolosuhteita: pitäisi olla riittävän pitkä räystäs tai katettu tila, joka suojaa sateelta. Mun mielestä noissa taloissa jää puolet ulkoilmaelämästä viettämättä, koska aina ollaan aivan taivasalla. Täällä puhuu kokemuksen syvä rintaääni :o). Ihanaa kesän jatkoa!

beahirvonen@gmail.com kirjoitti...

Ihanan näköinen mökki! Itse haaveilen kesämökkiremontista ja ison laiturin rakentamisesta. Asuntomessuilla kävimme itsekin vähän hakemasssa vinkkejä.
https://www.saaristorakennus.fi/laiturit