sunnuntai 27. toukokuuta 2018

"GOD NATT", SADE MIDNATT

Lauantai on minulla lakananvaihtopäivä, ja eilen petasin uudenuutukaiset pussilakanat ja tyynynliinat sänkyyni. Eikä siinä mitään mutta väri on mitä herkullisin. Mikä olisi paras sana kuvailemaan tätä herkullista väriä? Karamellin,  toffeen,  kamelin tai tumman okran väriset. Valmistaja Midnatt nimeää tämä Dromedary -väriksi.   Midnattin vuodevaatteita voisi kai sanoa blogilakanoiksi, niin kovasti ovat olleet esillä viime aikoina sisustusblogeissa. Lakanat ovat 100% ekologista luomupuuvillaa, mukavaa vaihtelua pellavalakanoiden rinnalle. Värikkäät lakanat tuovat kivaa piristystä makuuhuoneeseeni, jossa harmaita ja mustia pellavalakanoita on vaihdettu vuorotellen.
 
 
Näitä on ostettavissa Midnattin nettikaupasta tai sitten Nougatin kivijalkapuodista Bulevardilta jossa mahdollista hypistellä ja nähdä värivaihtoehdot livenä tai heidän nettikaupastaan.

 
I made my bed with new bed linen. These Midnatt sheets and pillowcases are 100% organic cotton. The color is like toffee or taffy or dark okra, so delicious and nice change after long period of black and grey sheets. 
 


Ei kommentteja: