maanantai 7. toukokuuta 2018

ILOKSI LIFESTYLE -PUOTI HGIN MUNKKINIEMESSÄ

Kaupallisessa yhteistyössä Iloksi Lifestylen kanssa

Rankan työviikon jälkeen oli kiva lähteä lauantaina tutustumaan kameran kera kohta vuoden vanhaan kivijalkapuotiin ilOksi Lifestyle'iin Munkkiniemenpuistotielle. Perillä minua odotti iloinen ja ystävällinen Päivi. Päivin muu perhe on myös mukana toiminnassa tavalla tai toisella, kukin omien resurssiensa mukaan. Päivi on pääpuotipuksu, aviomies Antti taas ymmärtää tekniikkaa ja auttaa Päiviä atk-asioissa kun taas teini-ikäinen poika pääsee puolestaan silloin tällöin imuroimaan.
 
Arvostan kovasti että Päivi perehtyy kunnolla sortimenttinsa valintaan tutkien taustat, tarinat, tuotteiden valmistustavat. Pääpaino on vaatteissa ja asusteissa, toki mukaan mahtuu piensisustustavaroita. Päivi etsii alati uutta ja erilaista viehättävään puotiinsa. Vaatebrändeistä mainittakoon Store of Hopen huivit, People Treen vaatteet, jotka molemmat ovat eettisesti valmistettuja, Noolanin ja  LinLivingin pellavavaatteet sekä Capri Collectionin vaatteet. Muista tuotemerkeistä voisin mainita moimoi -nahkalaukut, Skagerakin ja Raaka Rå'n keramiikka-astiat sekä Kreetta Järvenpään valokuvateokset. Ja paljon lisää löytyy puodista mitä ei välttämättä löydy muualta.  
 
IlOksi Lifestyle on hyvän fiiliksen paikka, joka tekee ilOiseksi. IlOksi tarjoaa uniikkeja tuotteita, iloa, hymyjä, asiantuntemusta ja ystävällistä asiakaspalvelua! Puodin edessä on hyvät pysäköintimahdollisuudet, joten siitäkään ei käynti jää kiinni. 11.5.2018 on tiedossa 1-vuotissynttärit, ja se merkitsee koko viikon synttärihulinoita. Synttäritapahtumat alkavat 8.5. ja perjantaita 11.5 juhlistetaan kakkutarjoilulla. Synttäriuutisia kannattaa seurata puodin Facebook-sivuilla ((klikklik) ja mennä tietysti hyvän tuulen ostoksille! Ihan vaikka meidän kaikkien ilOksi!
 
ilOksi Lifestyle
Munkkiniemen puistotie 21
00300 HELSINKI
avoinna: ma-pe 11-18, la 11-15, su suljettu
Facebook | Instagram: @iloksilifestyle
 
Raaka Rå'n keramiikkaa 
Noolanin pellavavaatteita
 


Raaka Rå'n keramiikkaa


moimoi-nahkalaukku ja Gauharin korikassi


 
Kreetta Järvenpään valokuvateoksia ja iloisen värisiä tyynyjä

Self-help notebook designed By Frida Steiner
 
 
 


-

1 kommentti:

Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

Kiitos muistutuksesta!
Olen kuullut tästä kivasta liikkeestä, mutta on päässyt unohtumaan.
Menen pistäytymään joku päivä...
Aurinkoa viikonloppuusi!