maanantai 1. lokakuuta 2018

PÄIVÄNI VANKILASSA

Osallistuin Fridan sisustusvalokuvauskurssille (klik klik) viime lauantaina, jonka tapahtumapaikka oli upea Hotelli Katajanokka - entisessä Helsingin Lääninvankilassa. Hienot, historialliset puitteet valokuvauskurssille. Meitä on mukana kaiken kaikkiaan kahdeksan naista - ja onneksi oli - sillä saimme hyvinkin henkilökohtaista opetusta ja ohjausta Fridalta. Pienen teoriaosuuden jälkeen pääsimme tosihommiin. Kuvaamaan hotellihuoneita ja hotellimiljöötä tehtävänannon mukaisesti ja vähän sen ulkopuolellakin. Laajakuvista lähikuviin. Vastavaloon ja sivuvaloon. Jalustalla ja ilman. Pienellä aukolla ja isolla aukolla. Syväteräviä ja blurrattuja.  Lämmin kiitos Fridalle kurssin järjestämisestä, innostuneisuudesta, inspiraatiosta! Oppiminen on kivaa ja antoisaa. Ja kurssikavereille kiitokset, oli mukava tavata ja löytää uusia insta-seurattavia!

Summa summarum, paras (ja eka) päiväni vankilassa - ikinä! 

On Saturday I spent my day on an interesting and rewarding interior photography course. Hotel Katajanokka is a former prison - nowadays a luxurious hotel. The course was organized by talented Frida from the blog Visual Addict.

#hotelkatajanokka
#jailhotel
#prisonhotel
#valokuvauskurssi

Hotelli Katajanokka, prison hotel, jail hotel, Frida Steiner, elsass, hotellihuone, sisustuskuvat, elsass blogi, elsass blog3 kommenttia:

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Voi Elsa, Elsa... minulla oli niin kivaa teidän kanssanne. Voisikohan tämän reissun jälkeen sanoa, että vankilassa on vallan mukavaa :)

Elsa kirjoitti...

Paras vankilapäiivä ikinä! 😆😘

Jutta / oblik. kirjoitti...

Näyttää kauniilta! Tästä saikin kivasti ensimakua tulevasta, sillä varasimme koko perheelle tuonne alkusyksystä majoituksen. Rentoutumispäivä odottelee jo nurkan takana ja pääsen pian (marraskuussa) itsekin näkemään tämän paikan livenä. Ihana kuulla, että teillä oli mukava ja inspiroiva päivä <3.