perjantai 11. joulukuuta 2020

BOHEEMIA MEININKIÄ

Minulla on erittäin vahva mielikuva että olen tämän kodin tai hyvin samanlaisen kodin aiemmin jakanut, oli miten oli, niin tässä se kuitenkin, uutena tai sitten uudelleen. Alla oleva 112 m2:n koti löytyy Tukholman Södermalmin Hornsgatanilta, jota kutsutaan Ruotsin Pariisiksi. Sen varrella on paljon putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Huonekorkeus ja lukuiset suuret ruutuikkunat takaavat valoisuuden. Leveät ikkunalaudat ovat aina plussaa.  Marokkolaishenkiset tekstiilit tuovat pehmeyttä. Olohuoneen toffeen värinen sohva on kuluneisuudessaan ihanan kutsuva. Tiikeripatsas piiloutuneena peikonlehden alle on hauska yksityiskohta. Boheemin rentoa meininkiä tässä kodissa.

This lovely apartment of 112 m2 is situated in Stockholm's Sodermalm district. Home is trendy and airy with huge room height and with large windows. Moroccon sprited textiles and poufs bring softness to the home. Love also the living room's brown sofa with its faded look. The wide window sills are always a great bonus. The tiger statue hidden under the monstera is a funny detail. Nice bohemian relaxed feeling in this whole home.

Source of pictures: Bjurfors2 kommenttia:

Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

Kaunis koti kuin mikä! Juuri tuollaisessa asuisin mielelläni, jos muuttaisin keskustaan joskus...

Vanha Jäärä kirjoitti...

Nyt on ollut kyllä niin amatöörimäinen keittiösuunnittelija liikkeellä, että pakko kommentoida :-D Todella hölmö tuo kolo jääkaapin ovea varten! Alunperin siinä kolossa on ollut hella - sähköliitäntähän siinä näkyy ja jääkaappi on epäilemättä ollut kylmäkomeron vieressä. Joku on jostain syystä halunnut tämän järjestyksen muuttaa hölmömpään suuntaan....No, saahan sitä kotonaan tehdä mitä haluaa ;-)